Beitelbeestje-logo-dark-green
Projecten | Zakelijk

Op weg naar de Grote Kunst

Ontdek de tentoonstelling: ‘Op weg naar de grote kunst’ in het Edams Museum, waar Aart Roos’ ‘Geboorte-Leven-Dood’ opstelling tot leven komt.

Kunst van Formaat

De opdracht tentoonstelling ‘Kunst van Formaat’ van Hayo Riemersma , op basis van meubilair van Museum Goed.

Beitel beestje, museum goed, hergebruik, duurzame tentoonstelling

Breugel op Bezoek

Beitel Beestje en Musuem Goed hebben met zorg en precisie de realisatie op zich genomen, met oog voor detail en gebruikmakend van hun expertise in verschillende materialen.

Maatwerk Vitrine, Klimaat vitrines, Iris Vormgeving

Drents Museum | Iran

Stap terug in de tijd en ontdek de betoverende totstandkoming van de tentoonstelling “Iran in het verleden” in het Drents Museum. Onder leiding van Iris Vormgeving mochten wij deel uitmaken van dit buitengewone project, we nemen je graag mee op een reis door de tijd om de bijzondere creatie ervan te ervaren.

Traiteur Olivijn

Een winkel metamorfose voor Traiteur Olivijn in Haarlem met als resultaat een strakke en moderne interieur.

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren interieurbouwer en meubelmakerij in Amsterdam? Bij ons kunt u terecht voor maatwerk interieurprojecten, ambachtelijk gemaakte meubels en meubelrestauratie. Wij bieden unieke meubelstukken en interieurontwerp op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en realiseer uw droominterieur!

Samenwerken

Onze klantgerichte benadering en samenwerking staat garant voor een project dat perfect aansluit bij de wensen van onze klanten.