Beitelbeestje-logo-dark-green
Decorbouw Amsterdam

Decorbouw Amsterdam

STERK IN MAATWERK

DECOR | STAND | EXPO | PROP

Creativiteit zonder grenzen

Onze decorafdeling is dé plek waar we onze creativiteit de vrije loop laten; niets is ons te gek. Met onze innovatieve aanpak zijn we in staat om snel, grootschalig, strak en geheel volgens uw gewenste design te werken.

Wij leveren maatwerk op diverse terreinen: van indrukwekkende exposities en stijlvolle winkelinterieurs tot betoverende theatervoorstellingen en boeiende tentoonstellingen. Ook voor standbouw en tv-decors bieden wij oplossingen die uw verwachtingen overtreffen. Ontdek hoe wij uw visie tot leven kunnen brengen en samen met ons unieke en adembenemende omgevingen kunnen creëren. Klik hier om meer te ontdekken!

Decorbouw Amsterdam

is uw specialist in op maat gemaakte decorbouwprojecten. Van deelfabricage tot volledig verzorgde oplossingen, wij gebruiken duurzame materialen om uw visie werkelijkheid te maken. Onze expertise strekt zich uit over diverse toepassingen:

Van indrukwekkende expo’s en evenementen tot stijlvolle winkelinterieurs, betoverende theatervoorstellingen, educatieve tentoonstellingen in musea, tot aan gedetailleerde en functionele tv-decors. Ontdek hoe wij met vakmanschap en creativiteit uw ruimte transformeren.

Uniek maatwerk binnen 6 weken

Van deelfabricage tot volledige productie, wij ondersteunen u graag bij het realiseren van uw ideeën.

Tentoonstellingsbouw Amsterdam

Wij zijn specialisten in tentoonstellingsbouw gevestigd in Amsterdam. Ons vakgebied richt zich op het snel en vakkundig realiseren van hoogwaardige tentoonstellingsruimtes. Met onze methode kunnen wij uw design, zowel groot als klein, omzetten naar tastbare realisaties binnen 6 weken. Onze toewijding aan vakmanschap en efficiëntie garandeert dat uw projecten niet alleen op tijd, maar ook met uitstekende kwaliteit worden opgeleverd. Kies voor ons vakmanschap en laat ons uw volgende tentoonstelling tot leven brengen!
Beitel beestje, museum goed, hergebruik, duurzame tentoonstelling

Standbouw Amsterdam

biedt expertise in het snel en vakkundig realiseren van standontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen methode kunnen wij uw stand, zowel groot als klein, binnen 6 weken van design naar werkelijkheid brengen. Onze toewijding aan vakmanschap en efficiëntie verzekert dat uw stand niet alleen tijdig, maar ook met uitmuntende kwaliteit wordt opgeleverd. Kies voor onze ervaring en laat ons uw volgende stand tot een succes maken!

Props en Deelfabriqaat

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van props en deelfabricaat voor film-, theater-, en televisieproducties, evenals voor tentoonstellingen en andere visuele presentaties. Met ons vakmanschap en toewijding zetten wij uw concepten om in tastbare werkelijkheid, waarbij we ervoor zorgen dat alles tot in de kleinste details klopt. Of het nu gaat om unieke props die een verhaal vertellen of deelfabricaten die naadloos samenkomen tot een indrukwekkend geheel, bij Beitel Beestje bent u verzekerd van kwaliteit en precisie. Laat ons uw volgende project tot leven brengen!”
Maatwerk Vitrine, Klimaat vitrines, Iris Vormgeving

Expo Amsterdam

Als gespecialiseerde expo bouwer in Amsterdam, richten wij ons volledig op het realiseren van uw tentoonstellingen. Wij zorgen ervoor dat uw concepten werkelijkheid worden door middel van hoogwaardige bouwtechnieken en vakmanschap. Van het ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij bieden de expertise om uw expo tot leven te brengen, zodat uw visie nauwkeurig wordt vertaald naar een professionele en impactvolle presentatie.

Uw idee, onze handen!

Wij zijn creatieve makers!

Edams Museum, Beitel Beestje, Tentoonstelling
Beitel beestje, museum goed, hergebruik, duurzame tentoonstelling

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!