Beitelbeestje-logo-dark-green
A Perfect Day​

A Perfect Day

Beitel Beestje kreeg de opdracht om samen met Museum Goed een tentoonstelling te realiseren voor “A Perfect Day“. Dit project, ontworpen door Paulien Bremmer, betrof een tijdelijke expositie van geselecteerde tekeningen van verschillende kunstenaars.

Vanaf het begin werkte Museum Goed nauw samen met de ontwerper en opdrachtgever om de fysieke realisatie van het concept te verwezenlijken. Door het gebruik van elementen uit hun ‘bibliotheek’ kon Museum Goed de inrichting bouwen zonder alle meubels nieuw te maken, waardoor schaarse middelen werden bespaard.

Museum Goed stelde alle sokkels, blokken, platforms en andere materialen aan ontwerper Paulien Bremmer ter beschikking. Op basis van de beschikbare afmetingen ontwierp zij het concept, waarna de betreffende onderdelen in de werkplaats werden voorbereid. Vervolgens bouwden en voltooiden Beitel Beestje en Museum Goed de gehele inrichting in slechts twee dagen op het Westergas terrein.

Museum Goed is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardig meubilair en tentoonstellingsmaterialen. In nauwe samenwerking met partners zoals Beitel Beestje, zorgt Museum Goed voor prachtige realisaties. Met oog voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid bieden ze op maat gemaakte oplossingen om kunstwerken en objecten op een esthetische en functionele manier te presenteren. Als betrouwbare partner staan ze klaar om culturele instellingen te helpen bij het tot leven brengen van tentoonstellingen en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor bezoekers.

Locatie
Westergasterrein, Haarlem
Opdracht
Het realiseren van een nieuwe tentoonstelling met hergebruik
Materialen
Wanden, Sokkels, Vitrines en meer.
Ontwerp
Realisatie
Beitel Beestje en Museum Goed

Andere projecten