Beitelbeestje-logo-dark-green
A Perfect Day​

A Perfect Day

Beitel Beestje kreeg de opdracht om samen met Museum Goed een tentoonstelling te realiseren voor “A Perfect Day“. Dit project, ontworpen door Paulien Bremmer, betrof een tijdelijke expositie van geselecteerde tekeningen van verschillende kunstenaars.

Vanaf het begin werkte Museum Goed nauw samen met de ontwerper en opdrachtgever om de fysieke realisatie van het concept te verwezenlijken. Door het gebruik van elementen uit hun ‘bibliotheek’ kon Museum Goed de inrichting bouwen zonder alle meubels nieuw te maken, waardoor schaarse middelen werden bespaard.

Museum Goed stelde alle sokkels, blokken, platforms en andere materialen aan ontwerper Paulien Bremmer ter beschikking. Op basis van de beschikbare afmetingen ontwierp zij het concept, waarna de betreffende onderdelen in de werkplaats werden voorbereid. Vervolgens bouwden en voltooiden Beitel Beestje en Museum Goed de gehele inrichting in slechts twee dagen op het Westergas terrein.

De materialen die voor dit project werden gebruikt, omvatten populier, hergebruik, MDF, glas, staal en meer.

Museum Goed is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van meubilair en tentoonstellingsmaterialen voor musea, galerieën en culturele instellingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, zoals vitrines, sokkels, display-systemen en speciale verlichting, om de presentatie van kunstwerken en objecten te verbeteren.

Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, werkt Museum Goed nauw samen met zijn klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en wensen. Het bedrijf is erop gericht om de esthetiek en functionaliteit van tentoonstellingsruimtes te verbeteren, terwijl het tegelijkertijd de veiligheid en het behoud van de tentoongestelde objecten waarborgt.

Museum Goed is een betrouwbare partner voor culturele instellingen die op zoek zijn naar hoogwaardige en innovatieve oplossingen om hun tentoonstellingen tot leven te brengen en bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Locatie
Westergasterrein, Haarlem
Opdracht
Realiseer een stijlvolle en functionele bar
Materialen
Populiere, hergebruik, MDF, Glas, Staal en meer.
Ontwerp
Realisatie
Beitel Beestje en Museum Goed