Beitelbeestje-logo-dark-green
Stolp

Bij Beitel Beestje maken we niet alleen gehele tentoonstellingen maar ook deel fabriqaat of gewoon een object.

Stuur ons een mail of vul hieronder de gegevens en en wij gaan direct voor je aan de slag.

Stolp op maat

Om uw product voor de verkoop of om te aanschouwen goed tot zijn recht te laten komen, wordt het meestal onder een stolp geplaatst. De stolp dient niet alleen ter bescherming tegen diefstal en de elementen, maar ook om het object te accentueren en te presenteren. De stolp kan vervaardigd zijn uit verschillende materialen zoals glas, plexiglas en andere doorschijnende materialen. Het object staat op een sokkel die precies de juiste grootte heeft en in de kleur is die u wenst

Meer informatie vind u hieronder

of stuur een mail naar: maatwerk.projecten@beitelbeestje.nl (max 3TB)

Aanvraag:

Service:
Wij tekenen uw object in/op de werkplaats tekening (ter controle)
Meubelmakerij | Interieurbouw | Decorbouw | Amsterdam
Edams Museum, Beitel Beestje, Tentoonstelling

Wat is een stolp?

Een stolp is een beschermende kap, meestal gemaakt van glas, plexiglas of andere doorschijnende materialen, die over objecten wordt geplaatst om ze te beschermen tegen diefstal en de elementen. Het dient ook om het object te presenteren en te accentueren.

Hoe bepaal ik de juiste maat?

De juiste maat van een stolp wordt vaak bepaald door verschillende factoren, waaronder de grootte en vorm van het object dat eronder geplaatst zal worden, de omgeving waarin het zich bevindt en esthetische overwegingen. De maat moet zorgen voor voldoende ruimte en een goede visuele balans.

Waar let ik op voor mijn stolp?

De keuze van het materiaal en de stijl van de stolp hangt af van verschillende factoren, zoals het te beschermen object, persoonlijke voorkeuren en de context van de plaatsing. De beste methode wordt vaak bepaald door een combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Wat zijn stolpen?

Stolpen zijn beschermende kappen die dienen om objecten te beschermen tegen diefstal en de elementen, terwijl ze tegelijkertijd de presentatie en de esthetiek verbeteren. Ze kunnen gemaakt zijn van diverse materialen en variëren in stijl afhankelijk van de behoeften en voorkeuren.

Stolpen maken in Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Oost en hebben ruime ervaring in het maken van stolpen. Onze vakmensen staan klaar om aan uw behoeften te voldoen en uw objecten te beschermen en presenteren zoals u dat wenst.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!