Beitelbeestje-logo-dark-green
Tea Public

Tea Public

Beitel Beestje heeft voor Tea Public in Haarlem een stijlvolle en functionele bar gecreëerd, die een unieke thee-ervaring biedt in een moderne, ontspannen landelijke sfeer. De efficiënte inrichting van de kleine ruimte zorgt voor een optimale indeling, geschikt voor zowel klanten als personeel.

Tea Public is een uniek theeconcept gevestigd in Haarlem, dat bezoekers uitnodigt om op een geheel nieuwe manier thee te ervaren. Gelegen aan de Grote Houtstraat 146, biedt Tea Public een ontspannen en sfeervolle omgeving waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan hoogwaardige theesoorten.

Het interieur van Tea Public is ontworpen met een moderne, landelijke uitstraling, gecombineerd met stijlvolle en functionele elementen, zoals een prachtige bar gerealiseerd door Beitel Beestje. De efficiënte inrichting van de ruimte zorgt voor een optimale beleving voor zowel klanten als personeel.

Tea Public is een vernieuwende bestemming voor theeliefhebbers en een gezellige ontmoetingsplek waar men kan ontspannen, socializen en genieten van de verfijnde smaken van de aangeboden theesoorten.

Beitel Beestje heeft in opdracht van Tea Public een prachtige bar gerealiseerd voor hun nieuwe vestiging in Haarlem, gelegen aan de Grote Houtstraat 146. Het doel was om een moderne en ontspannen landelijke sfeer te creëren voor een unieke thee-ervaring. Tolmay Design Studio ontwierp de bar met mooie rondingen en rustige materialen, zoals berken, staal, steen, fineer en betonplex.

Dankzij Beitel Beestje’s horeca-ervaring en expertise in het optimaliseren van ruimtes, is de kleine locatie efficiënt ingericht voor zowel klanten als personeel. Het resultaat is een stijlvolle en functionele bar die een uitnodigende en innovatieve omgeving biedt voor het nuttigen van thee op een geheel nieuwe manier.

Locatie
Grote Houtstraat 146, Haarlem
Klant
Opdracht
Realiseer een stijlvolle en functionele bar
Materialen
Berken, Staal, Steen, Fineer, Betonplex.
Realisatie
Beitel Beestje

Andere projecten