Beitelbeestje-logo-dark-green
Over ons

Passie voor ambach­t en moderne technieken

Hier ontdekt u meer over ons en onze visie. Beitel Beestje, als Amsterdamse interieurbouwer en meubelmakerij in Amsterdam-Oost, vond zijn oorsprong in 2015 onder leiding van Stephan de Lange. Waar Stephan zijn passie vond in creëren van de mooiste meubels, werkstukken en objecten. Wij verbinden mensen met passie aan hun omgeving.

De visie van Beitel Beestje is daarom ook heel simpel:

Passie en vakmaschap zorgen voor kwaliteit en doorzettingsvermogen.

Laatste klus doen we samen. De Nieuwe Kerk Amsterdam | Worldpress Photo

De Beitel Beestjes

Welkom bij De Beitel Beestjes, waar passie en vakmanschap samenkomen om kwaliteit en doorzettingsvermogen te garanderen. Als toegewijde interieurbouwers en meubelmakers in het bruisende Amsterdam-Oost, koesteren wij de kunst van het creëren met ons geavanceerde machinepark.

Onze visie is eenvoudig: het realiseren van verbluffende resultaten, of je nu individueel aan een project werkt of in teamverband. Bij De Beitel Beestjes geloven we dat de combinatie van passie en vakmanschap de sleutel is tot het leveren van hoogwaardige producten en het overwinnen van uitdagingen met ongekend doorzettingsvermogen.

Niets overtreft de voldoening van het vormgeven van de mooiste interieurs en meubelstukken met ons gevarieerde machinepark. Of je nu een uniek meubelstuk wilt laten maken of een volledig interieurproject wilt realiseren, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Bij De Beitel Beestjes staat samenwerken centraal. Of het nu gaat om het ontwerpen, vervaardigen of installeren van maatwerkmeubels, ons team van ervaren vakmensen staat garant voor een naadloze samenwerking om van jouw project een succes te maken. Met trots bedienen wij de regio Amsterdam-Oost en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen met ons meesterlijke vakmanschap.

Ontdek de magie van ambachtelijk vakmanschap bij De Beitel Beestjes. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw interieur- en meubeldromen waarmaken.

Stéphan de Lange

In de kern van ons bedrijf staat Stephan’s eenvoudige, maar krachtige droom: de juiste machines, de juiste ruimte, en vooral, de juiste passie en vakmanschap om de beste maatwerkproducten te maken.

Stephan is geen nieuwkomer in de wereld van interieurbouw en meubelmakerij. In 2015 begon hij met het bouwen van iets dat groter zou worden dan alleen een werkplaats. Met een scherp oog voor kwaliteit en een drang naar vakmanschap, heeft hij stap voor stap zijn ideale machinepark opgebouwd.

Vandaag de dag is De Beitel Beestjes een plek waar nuchterheid samengaat met vakmanschap. Of je nu zelfstandig aan een project werkt of in teamverband, we geloven dat de mooiste dingen ontstaan wanneer je de juiste mensen en machines hebt. Stephan’s visie van no-nonsense vakmanschap en doorzettingsvermogen is de leidraad in alles wat we doen.

In Amsterdam-Oost, biedt De Beitel Beestjes een plek waar we met onze machines de mooiste dingen kunnen maken. Of het nu gaat om een uniek meubelstuk of een volledig interieurproject, we zijn hier om jouw ideeën tot leven te brengen.

Ontdek de wereld van De Beitel Beestjes – waar Stephan’s nuchtere aanpak en vakmanschap samenkomen om kwaliteit te leveren, project na project.

Werkwijze
Beitelbeestje-logo-dark-green

Met een goed gesprek brengen we samen uw idee op papier en slaan meteen de slag tussen Design, Constructie en Budget.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Ontwerpt u of heeft u zelf een design gemaakt? Perfect! Wij verzorgen de constructietekeningen en gaan direct over tot actie.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Met vakmanschap zetten wij uw ontwerp om in onze volledig uitgeruste werkplaats! Metaal, Steen, Stof of Hout.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Op locatie installeren wij alles, vegen grondig aan en laten een verbluffend resultaat achter, alsof het er altijd al zo prachtig was.

Een goede connectie met onze klanten is de basis voor onze groei en ontwikkeling.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!