Uw idee onze handen.

De persoon achter de organisatie

De spil achter Beitel Beestje is Stéphan de Lange (1985). Hij heeft al vanaf kleins af aan passie voor constructie. Hij is zijn carrière begonnen als vaste freelance timmerman bij een van zijn huidige partners, waarna hij is doorgegroeid naar Projectleider. Tegenwoordig realiseert hij al enige jaren met veel plezier projecten voor directe opdrachtgevers. Benieuwd naar deze projecten? Neem een kijkje in de Port Folio.

Stéphan heeft een onstilbare honger naar kennis. Met zijn kennis van oude ambachten en moderne technieken kan hij op grote schaal unieke producten leveren. Door de vele vakmensen in zijn vrienden- en kennissenkring, en zijn uitstekende leiderschapskwaliteiten, is Stéphan in staat grote projecten tot in de detail uit te werken.

Grote en kleine projecten

Door jarenlange ervaring, ruime vakkennis en een groot netwerk aan vakmensen, kunt u bij Beitel Beestje zowel voor grote als kleine projecten terecht. Van geheel interieur tot nieuw deurtje voor het keukenkastje. Van complete tentoonstelling tot een enkele vitrine.

Werkwijze

Beitel Beestje levert projecten volgens de wensen van de klant. Door vooraf de behoeften duidelijk in kaart te brengen, samen een planning te maken die past binnen het tijdsframe en het afgesproken budget, zorgen wij dat uw idee, schets of geheel uitgewerkte tekening werkelijkheid wordt.

Materialen: kwaliteit en duurzaamheid

Beitel Beestje werkt met veel verschillende materialen, zoals metalen (o.a. staal & aluminium), hout (massief & plaatmateriaal), kunststof (o.a. epoxy) en meer.

Om duurzaamheid te waarborgen, gebruiken wij hout uit duurzaam beheerde bossen en zijn onze kunststoffen 100% gerecycled. Wij zoeken altijd naar een duurzame oplossing, met behoud van het design.

Stephan de Lange