Passie voor ambach­t en moderne technieken

Hier kunt u meer leren over ons en onze visie. Beitel Beestje is opgericht in 2015 door Stephan de Lange. Hij is een full-service interieurontwerper en maker, actief in een breed scala aan branches. Onze ontwerpen creëren een verbinding tussen mensen en hun omgeving op een positieve manier. Wij staan voor duurzame oplossingen en ons team is zowel betrokken als professioneel. Onze dienstverlening gaat van ontwerp tot realisatie. We zijn trots op onze unieke en op maat gemaakte interieurs.

Interieurbouwer

Als interieurbouwer is Beitel Beestje verantwoordelijk voor het ontwerpen en creëren van interieurs voor een breed scala aan ruimtes, zoals woningen, kantoren, winkels, hotels, restaurants en musea. Als interieurbouwer werken wij samen met klanten om hun wensen en eisen te begrijpen en vertaalt deze in een functioneel en esthetisch ontwerp.

Ontwerp & Uitvoering

Beitel Beestje is een interieurbouwer uit Amsterdam. We staan bekend om onze unieke en hoogwaardige ontwerpen en realisaties van diverse projecten. Wij geloven in het creëren van functionele, esthetische interieurs die aansluiten bij de specifieke behoeften en stijlen van onze klanten. Onze ervaren teamleden werken samen om elk project van ontwerp tot realisatie uit te voeren, waarbij zorgvuldig wordt rekening gehouden met de praktische en technische aspecten.

Onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt, met oog voor detail en originaliteit. Wij werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat hun specifieke wensen zijn en hoe we die kunnen verwezenlijken binnen de beschikbare middelen. Onze realisaties zijn uitstekend van kwaliteit en worden altijd op tijd en binnen budget uitgevoerd.

Bij Beitel Beestje streven we naar perfectie in elk aspect van ons werk. We zijn trots op onze reputatie als een van de meest toonaangevende interieurbouwers in Amsterdam. Onze projecten omvatten zowel particuliere woningen en bedrijfsruimtes maar ook culturele instellingen en variëren van traditionele stijlen tot moderne en minimalistische ontwerpen.

Werkwijze
Beitel Beestje
Voorbereiding
In de voorbereidingsfase analyseren wij de opdracht en stellen wij de wensen van de opdrachtgever vast. Hierna maken wij een plan van aanpak en bekijken wij de technische mogelijkheden en budgetten.
Beitel Beestje
Ontwerp

In de ontwerpfase creëren wij het interieurontwerp, waarbij wij rekening houden met esthetiek, functionaliteit en veiligheid. Wij maken technische tekeningen en kiezen een kleuren- en materialenpalet.

Beitel Beestje
Uitvoering
Tijdens de uitvoeringsfase bestellen wij de materialen en voeren wij de bouw uit, terwijl wij rekening houden met de planning en budgetten.
Beitel Beestje
OPLEVERING

In de laatste fase, de opleveringsfase, leveren wij het interieur op aan de opdrachtgever en controleren wij of alles volgens de afspraken is uitgevoerd.

Een goede connectie met onze klanten is de basis voor onze groei en ontwikkeling.

Contact

Neem contact op met Beitel Beestje, de interieurbouwer uit Amsterdam om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een uniek interieur.

Kom bij ons werken

Word onderdeel van het team bij Beitel Beestje, de interieurbouwer uit Amsterdam. Solliciteer nu om deel uit te maken van onze familie.