Beitelbeestje-logo-dark-green
Over ons

Passie voor ambach­t en moderne technieken

Hier kunt u meer leren over ons en onze visie. Beitel Beestje is opgericht in 2015 door Stephan de Lange. Hij is een full-service interieurontwerper en vooral maker, actief in een breed scala aan branches. Onze interieurs en objecten creëren een verbinding tussen mensen en hun omgeving op een positieve manier. Wij staan voor duurzame oplossingen en ons team is zowel betrokken als professioneel. Onze dienstverlening gaat van ontwerp tot realisatie. We zijn trots op onze unieke en op maat gemaakte interieurs.

Interieurbouwer

Als interieurbouwer zijn we actief in diverse branches, waaronder:

 1. Woningen: We ontwerpen en realiseren interieurs voor particuliere woningen, waarbij we rekening houden met de persoonlijke smaak, levensstijl en functionaliteit. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige woonkamer, een functionele keuken of een luxe badkamer, we zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die de leefruimte transformeert.

 2. Horeca: We begrijpen het belang van een aantrekkelijke en functionele omgeving in de horecabranche. Als interieurbouwer creëren we sfeervolle restaurants, stijlvolle cafés, gezellige bars en andere horecagelegenheden die de gasten aanspreken en een comfortabele ervaring bieden.

 3. Winkels en retail: Een effectieve winkelomgeving is essentieel voor het aantrekken van klanten en het stimuleren van verkoop. Als interieurbouwer helpen we bij het ontwerpen en realiseren van winkelinterieurs die de merkidentiteit weerspiegelen, productpresentatie optimaliseren en een aangename winkelervaring bieden.

 4. Musea: We hebben ook ervaring in het ontwerpen en bouwen van interieurs voor musea. We begrijpen dat musea unieke vereisten hebben, zoals het presenteren van kunstwerken, het creëren van interactieve displays en het bieden van een boeiende bezoekerservaring. Met onze expertise zorgen we voor een museuminterieur dat de kunstwerken tot hun recht laat komen en bezoekers inspireert.

Als interieurbouwer streven we ernaar om hoogwaardige maatwerkoplossingen te leveren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Ons team combineert vakmanschap met creativiteit en technische expertise om interieurs te realiseren die voldoen aan de specifieke behoeften en visie van onze klanten.

Ontwerp & Uitvoering

Bij Beitel Beestje zijn we betrokken bij zowel het ontwerp als de uitvoering van projecten. We zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke en op maat gemaakte interieurs, waarbij we zorgvuldig elk detail overwegen.

Als interieurbouwer gaan we verder dan alleen ontwerpen; we zijn ook bedreven in het realiseren van de ontwerpen van anderen. Of u nu al een ontwerp heeft dat u wilt laten uitvoeren of dat u nog op zoek bent naar inspiratie, ons team staat klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.

In het ontwerpstadium werken we nauw samen met onze klanten om hun behoeften en stijlvoorkeuren te begrijpen. We maken gebruik van ons creatieve denkvermogen om concepten en ideeën te ontwikkelen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Door middel van schetsen, 3D-visualisaties en materiaalvoorstellen kunnen we het ontwerp tot in detail verfijnen en aanpassen aan de specifieke wensen van onze klanten.

Naast ontwerpen zijn we ook gepassioneerd over de uitvoering van projecten. Ons team van vakmensen en ambachtslieden zet hun expertise in om hoogwaardige materialen te selecteren en te werken met moderne technieken om het ontwerp tot leven te brengen. Of het nu gaat om het vervaardigen van op maat gemaakte meubels, het installeren van hoogwaardige interieurafwerkingen of het zorgvuldig plaatsen van elk element, we streven naar perfectie in de uitvoering.

Bij Beitel Beestje is ons doel om een naadloze integratie te creëren tussen ontwerp en uitvoering. Of we nu ons eigen ontwerp creëren of dat van anderen uitvoeren, we streven ernaar om interieurs te realiseren die zowel esthetisch indrukwekkend als functioneel zijn, waarbij we de visie van onze klanten tot leven brengen in elk detail.

Werkwijze
Beitel Beestje
Voorbereiding
Wij hechten veel waarde aan een grondige voorbereiding voordat we aan een project beginnen. Tijdens deze fase zijn er verschillende stappen die we nemen om ervoor te zorgen dat we goed voorbereid zijn om aan uw interieurproject te werken.

Luisteren naar uw ideeën en wensen

We nemen de tijd om naar u te luisteren en uw ideeën en wensen te begrijpen. We willen uw visie volledig begrijpen voordat we aan het ontwerp- en uitvoeringsproces beginnen.

Samen zoeken naar de juiste componenten

We werken nauw met u samen om de juiste componenten te vinden die nodig zijn voor uw project. Dit omvat niet alleen het selecteren van geschikte ontwerpers en materialen, maar ook het identificeren van de juiste stijl, sfeer en functionaliteit die passen bij uw behoeften.

Eventueel maken van schetsen

Als onderdeel van de voorbereiding kunnen we schetsen maken om het concept visueel te vertalen. Dit stelt ons in staat om uw ideeën beter te begrijpen en eventuele aanpassingen te bespreken voordat we verdergaan met het uitwerken van het definitieve ontwerp.

Nu we de verschillende aspecten van de voorbereiding hebben besproken, kunnen we dieper ingaan op wat er bij elk onderdeel komt kijken en wat er gedaan moet worden.

Door deze grondige voorbereidingen kunnen we ervoor zorgen dat we goed geïnformeerd en klaar zijn om het ontwerp- en uitvoeringsproces efficiënt en effectief aan te pakken. We streven ernaar om uw visie werkelijkheid te laten worden en een interieur te creëren dat voldoet aan uw verwachtingen en behoeften.

Beitel Beestje
Ontwerp
Bij Beitel Beestje waarderen we het belang van een goed ontwerp als essentieel onderdeel van een succesvol interieurproject. We geloven in de kracht van een zorgvuldig ontwerp en willen graag uitleggen waarom dit zo cruciaal is:

Vertaling van uw visie

 • Een goed ontwerp fungeert als een visuele interpretatie van uw ideeën en gewenste uitstraling voor het interieur.
 • Het stelt ons in staat om uw wensen en behoeften beter te begrijpen en een ruimte te creëren die volledig bij u past.
 • Door te werken met een doordacht ontwerp kunnen we uw persoonlijkheid en stijl tot uiting laten komen in het interieur.

Functionaliteit en efficiëntie

 • Een zorgvuldig ontwerp zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte en houdt rekening met de functionaliteit van de verschillende elementen.
 • Het creëert een logische indeling van de ruimte, waarbij rekening wordt gehouden met verkeersstromen, ergonomie en gebruiksgemak.
 • Door te werken volgens een ontwerp streven we naar de juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Harmonie en esthetiek

 • Een goed ontwerp stelt ons in staat om een harmonieuze en esthetisch aantrekkelijke ruimte te realiseren.
 • We kunnen spelen met kleuren, texturen, materialen en verlichting om de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken.
 • Het ontwerp biedt ons de mogelijkheid om elk detail zorgvuldig te overwegen en ervoor te zorgen dat alle elementen in de ruimte in harmonie samenkomen.
Door te werken met een zorgvuldig ontwerp kunnen we uw visie verwezenlijken en een interieur creëren dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bij Beitel Beestje richten we ons op het samenwerken met u en uw ontwerpteam om ervoor te zorgen dat het ontwerp nauwkeurig wordt uitgevoerd en uw interieurproject een succes wordt.
Beitel Beestje
Uitvoering
Bij Beitel Beestje streven we naar een vakkundige en nauwkeurige uitvoering van uw interieurproject. Ons team van ervaren vakmensen is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten en het overtreffen van uw verwachtingen. Tijdens het uitvoeringsproces zijn er verschillende belangrijke aspecten waar we op focussen

Realisatie van het ontwerp

 • Ons ervaren team van vakmensen neemt de leiding bij het uitvoeren van het ontwerp.
 • We werken met zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge kwaliteit om een duurzaam en esthetisch resultaat te waarborgen.
 • Elk aspect van het ontwerp wordt met precisie en vakmanschap uitgevoerd, met oog voor detail en afwerking.

Aanpassingen en bijstellingen

 • We begrijpen dat tijdens het uitvoeringsproces aanpassingen en bijstellingen nodig kunnen zijn.
 • We staan open voor uw feedback en wensen en zijn bereid om eventuele veranderingen te implementeren.
 • Ons doel is om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig voldoet aan uw visie en verwachtingen.

Passie en toewijding

 • Bij Beitel Beestje hebben we een diepe passie voor ons vak en een sterke toewijding aan het leveren van uitmuntendheid.
 • We streven ernaar om uw interieurproject met enthousiasme en toewijding te realiseren.
 • Ons team is gedreven om een omgeving te creëren die uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt.
Tijdens de uitvoering van uw project houden we voortdurend contact met u om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Ons team streeft naar open communicatie, transparantie en klanttevredenheid. We zijn trots op ons vermogen om uw visie werkelijkheid te laten worden en een interieur te creëren waar u van kunt genieten en trots op kunt zijn.
Beitel Beestje
Oplevering

Na een succesvolle afronding van de voorbereidingen, het ontwerp en de uitvoering, kunnen we de klant geruststellen dat ze nu beschikken over een prachtig eindproduct waar ze tevreden mee kunnen zijn.

Het eindresultaat

 • Het project is officieel voltooid en we dragen het eindresultaat over aan de klant.
 • Klaar voor gebruik, het opgeleverde interieur is gereed voor gebruik en kan direct worden benut volgens de beoogde functie.
 • Genieten van het eindresultaat, u kan nu volop genieten van het fraaie interieur dat is gerealiseerd, afgestemd op hun behoeften en visie.
Met een succesvolle oplevering zorgen we ervoor dat de klant een mooi en voltooid product ontvangt, waar ze met plezier gebruik van kunnen maken en van kunnen genieten.
Beitel Beestje
Voorbereiding

Wij hechten veel waarde aan een grondige voorbereiding voordat we aan een project beginnen. Tijdens deze fase zijn er verschillende stappen die we nemen om ervoor te zorgen dat we goed voorbereid zijn om aan uw interieurproject te werken.

 • Luisteren naar uw ideeën en wensen: We nemen de tijd om naar u te luisteren en uw ideeën en wensen te begrijpen. We willen uw visie volledig begrijpen voordat we aan het ontwerp- en uitvoeringsproces beginnen.

 • Samen zoeken naar de juiste componenten: We werken nauw met u samen om de juiste componenten te vinden die nodig zijn voor uw project. Dit omvat niet alleen het selecteren van geschikte ontwerpers en materialen, maar ook het identificeren van de juiste stijl, sfeer en functionaliteit die passen bij uw behoeften.

 • Eventueel maken van schetsen: Als onderdeel van de voorbereiding kunnen we schetsen maken om het concept visueel te vertalen. Dit stelt ons in staat om uw ideeën beter te begrijpen en eventuele aanpassingen te bespreken voordat we verdergaan met het uitwerken van het definitieve ontwerp.

Nu we de verschillende aspecten van de voorbereiding hebben besproken, kunnen we dieper ingaan op wat er bij elk onderdeel komt kijken en wat er gedaan moet worden.

 1. Luisteren naar uw ideeën en wensen: Tijdens deze fase zullen we uitgebreid met u in gesprek gaan om een duidelijk beeld te krijgen van uw visie en wat u wilt bereiken met uw interieurproject. We zullen vragen stellen, naar uw suggesties en voorkeuren luisteren en eventuele beperkingen of speciale vereisten bespreken.

 2. Samen zoeken naar de juiste componenten: Om ervoor te zorgen dat uw interieurproject succesvol wordt gerealiseerd, zullen we samen met u de juiste componenten selecteren. Dit omvat het identificeren van geschikte ontwerpers die passen bij uw stijl en behoeften, evenals het kiezen van hoogwaardige materialen die duurzaam en esthetisch aantrekkelijk zijn.

 3. Eventueel maken van schetsen: Indien nodig kunnen we schetsen maken om het concept te visualiseren en te verfijnen. Dit helpt niet alleen om uw ideeën tastbaarder te maken, maar stelt ons ook in staat om eventuele wijzigingen of aanpassingen aan het ontwerp te bespreken voordat we verdergaan met de volgende fase.

Door deze grondige voorbereidingen kunnen we ervoor zorgen dat we goed geïnformeerd en klaar zijn om het ontwerp- en uitvoeringsproces efficiënt en effectief aan te pakken. We streven ernaar om uw visie werkelijkheid te laten worden en een interieur te creëren dat voldoet aan uw verwachtingen en behoeften.

Beitel Beestje
Beitel Beestje
Ontwerp

Bij Beitel Beestje waarderen we het belang van een goed ontwerp als essentieel onderdeel van een succesvol interieurproject. We geloven in de kracht van een zorgvuldig ontwerp en willen graag uitleggen waarom dit zo cruciaal is:

 • Vertaling van uw visie:

  • Een goed ontwerp fungeert als een visuele interpretatie van uw ideeën en gewenste uitstraling voor het interieur.
  • Het stelt ons in staat om uw wensen en behoeften beter te begrijpen en een ruimte te creëren die volledig bij u past.
  • Door te werken met een doordacht ontwerp kunnen we uw persoonlijkheid en stijl tot uiting laten komen in het interieur.
 • Functionaliteit en efficiëntie:

  • Een zorgvuldig ontwerp zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte en houdt rekening met de functionaliteit van de verschillende elementen.
  • Het creëert een logische indeling van de ruimte, waarbij rekening wordt gehouden met verkeersstromen, ergonomie en gebruiksgemak.
  • Door te werken volgens een ontwerp streven we naar de juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit.
 • Harmonie en esthetiek:

  • Een goed ontwerp stelt ons in staat om een harmonieuze en esthetisch aantrekkelijke ruimte te realiseren.
  • We kunnen spelen met kleuren, texturen, materialen en verlichting om de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken.
  • Het ontwerp biedt ons de mogelijkheid om elk detail zorgvuldig te overwegen en ervoor te zorgen dat alle elementen in de ruimte in harmonie samenkomen.

Door te werken met een zorgvuldig ontwerp kunnen we uw visie verwezenlijken en een interieur creëren dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bij Beitel Beestje richten we ons op het samenwerken met u en uw ontwerpteam om ervoor te zorgen dat het ontwerp nauwkeurig wordt uitgevoerd en uw interieurproject een succes wordt.

Beitel Beestje
Beitel Beestje
Uitvoering

Bij Beitel Beestje streven we naar een vakkundige en nauwkeurige uitvoering van uw interieurproject. Ons team van ervaren vakmensen is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten en het overtreffen van uw verwachtingen. Tijdens het uitvoeringsproces zijn er verschillende belangrijke aspecten waar we op focussen:

 1. Realisatie van het ontwerp:

  • Ons ervaren team van vakmensen neemt de leiding bij het uitvoeren van het ontwerp.
  • We werken met zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge kwaliteit om een duurzaam en esthetisch resultaat te waarborgen.
  • Elk aspect van het ontwerp wordt met precisie en vakmanschap uitgevoerd, met oog voor detail en afwerking.
 2. Aanpassingen en bijstellingen:

  • We begrijpen dat tijdens het uitvoeringsproces aanpassingen en bijstellingen nodig kunnen zijn.
  • We staan open voor uw feedback en wensen en zijn bereid om eventuele veranderingen te implementeren.
  • Ons doel is om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig voldoet aan uw visie en verwachtingen.
 3. Passie en toewijding:

  • Bij Beitel Beestje hebben we een diepe passie voor ons vak en een sterke toewijding aan het leveren van uitmuntendheid.
  • We streven ernaar om uw interieurproject met enthousiasme en toewijding te realiseren.
  • Ons team is gedreven om een omgeving te creëren die uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt.

Tijdens de uitvoering van uw project houden we voortdurend contact met u om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Ons team streeft naar open communicatie, transparantie en klanttevredenheid. We zijn trots op ons vermogen om uw visie werkelijkheid te laten worden en een interieur te creëren waar u van kunt genieten en trots op kunt zijn.

Beitel Beestje
Beitel Beestje
OPLEVERING
 • Na een succesvolle afronding van de voorbereidingen, het ontwerp en de uitvoering, kunnen we de klant geruststellen dat ze nu beschikken over een prachtig eindproduct waar ze tevreden mee kunnen zijn.
 • Het project is officieel voltooid en we dragen het eindresultaat over aan de klant.
 • Klaar voor gebruik, het opgeleverde interieur is gereed voor gebruik en kan direct worden benut volgens de beoogde functie.
 • Genieten van het eindresultaat, u kan nu volop genieten van het fraaie interieur dat is gerealiseerd, afgestemd op hun behoeften en visie.

Met een succesvolle oplevering zorgen we ervoor dat de klant een mooi en voltooid product ontvangt, waar ze met plezier gebruik van kunnen maken en van kunnen genieten.

Beitel Beestje

Een goede connectie met onze klanten is de basis voor onze groei en ontwikkeling.

Contact

Neem contact op met Beitel Beestje, de interieurbouwer uit Amsterdam om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een uniek interieur.

Kom bij ons werken

Word onderdeel van het team bij Beitel Beestje, de interieurbouwer uit Amsterdam. Solliciteer nu om deel uit te maken van onze familie.