Beitelbeestje-logo-dark-green
Interieur

Interieurbouw Amsterdam

Uw plan, Onze handen!

Waar uw plannen werkelijkheid worden

Bent u op zoek naar een betrouwbare interieurbouwer voor uw bedrijf of thuis? Dan bent u bij Beitel Beestje aan het juiste adres. Ons jonge en dynamische team, onder leiding van Stephan, staat klaar om de mooiste interieurs te realiseren.

Vakmanschap, improvisatievermogen, veelzijdigheid en snelheid zijn onze kenmerken!

Interieurbouw Amsterdam

Wij zijn een interieurbedrijf die gevestigd zit in Amsterdam en wij verzorgen van deel fabricaat tot geheel verzorgde interieurbouw projecten. Met kwalitatief hoogwaardige materialen bouwen wij uw ideeën voor uw kantoorinrichting, horeca inrichting, hotel interieur, praktijkruimte, entree of winkelinterieur wij maken het graag.

Uniek Maatwerk Interieur

Bij Beitel Beestje verzorgen wij maatwerk interieurbouw. Wij beschikken over de middelen en expertise om uw huis of bedrijf volledig op maat te voorzien van interieur. Zo bent u verzekerd van een uniek resultaat. Door de nieuwste trends te integreren met uw persoonlijke voorkeuren, creëren we een exclusief en op maat gemaakt interieur dat perfect bij u past.

Interieurbouw B2B

Beitel Beestje heeft al aardig wat interieurprojecten mogen verwezenlijken voor zowel woningen als bedrijven. Door de jaren aan ervaring is Beitel Beestje uitgegroeid tot een succesvol interieurbouw bedrijf. Door nauwe samenwerking met u en/of de interieur architect zijn wij met gedegen advies en vakmanschap in staat uw interieur te realiseren. Interieurbouw bij Beitel Beestje is maatwerk en uniek!

Uw idee, Onze Handen

Neem vrijblijvend contact op en profiteer van onze vakmanschap, snelheid en unieke voorbereiding!
Oplevering: 6 weken

Laat u meenemen in onze projecten

Edams Museum, Beitel Beestje, Tentoonstelling
Bamboe Interieur horeca Kast Design Beitel Beestje

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!