Beitelbeestje-logo-dark-green
Klokken Tentoonstelling

Klokken Tentoonstelling

Met de tijd kom je er wel. Onlangs kregen wij de unieke kans om alle vitrines van een bijzondere tentoonstelling te realiseren, en met trots kunnen we zeggen dat het resultaat er mag zijn.

De betoverende oude Bibliotheek villa van het Van Gogh is volledig getransformeerd voor deze buitengewone expositie. Het is een eer om deel uit te maken van dit project en een bijdrage te leveren aan de prachtige presentatie van kunst en geschiedenis.

Nog steeds bezorgt het me kippenvel. Het bouwen van tentoonstellingen is voor mij meer dan alleen een vak; het is een passie. Het is het gevoel van opwinding en trots dat opkomt bij het zien van het eindresultaat, wetende dat we een unieke ervaring hebben gecreëerd voor bezoekers die zich in de betoverende wereld van kunst en cultuur willen onderdompelen.

Opdracht
Alle Vitrines realiseren en plaatsen in samen werking.
Materialen
Glas, MDF, Schilderen, Molton, Tekst panelen en meer.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!

Andere projecten