Beitelbeestje-logo-dark-green
Werkplaats

Werkplaats Amsterdam

Midden in de stad staan onze machines

Houtzagerij

Midden in Amsterdam beschikt onze zagerij over alle machines die een meubelmaker nodig heeft. Hierdoor kunnen we ons productieproces efficiënt en binnen budget realiseren, met een hoogwaardige kwaliteit als resultaat bij het maken van onze op maat gemaakte producten.

Met deze machines kunnen we meubels, interieurs, decors, restauratie werkzaamheden uitvoeren.

Wilt u samenwerken of een deel fabrikaat laten maken neem contact op.

Metaalwerkplaats

In de metaalwerkplaats creëren we de mooiste dingen. Hier werken we met de beste machines om alles van staal, RVS, aluminium, brons en soms zelfs zilver te realiseren. Dankzij de machines kunnen we efficiënt en binnen budget de meest hoogwaardige maatwerkproducten creëren.

Assemblage

Onze assemblage werkplaats is de plek waar wij al onze producten vakkundig in elkaar zetten en naar de gewenste kleur schilderen of spuiten. Hier beschikken wij over een drooghok (spuitkabine) en alle handgereedschap die nodig is. Ons professionele team staat klaar om elke klus, groot of klein, te realiseren. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn en aan de specifieke eisen van onze klanten voldoen.
Werkwijze
Beitelbeestje-logo-dark-green

Met een goed gesprek brengen we samen uw idee op papier en slaan meteen de slag tussen Design, Constructie en Budget.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Ontwerpt u of heeft u zelf een design gemaakt? Perfect! Wij verzorgen de constructietekeningen en gaan direct over tot actie.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Met vakmanschap zetten wij uw ontwerp om in onze volledig uitgeruste werkplaats! Metaal, Steen, Stof of Hout.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Op locatie installeren wij alles, vegen grondig aan en laten een verbluffend resultaat achter, alsof het er altijd al zo prachtig was.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!