Beitelbeestje-logo-dark-green
Werkplaats

Werkplaats

Hier wonen de Beitel Beestjes, waar ideeën tot leven komen.

Onze werkplaats bestaat uit een houtzagerij, metaalwerkplaats en assemblage ruimte. Ons professionele team staat klaar om elke klus, groot of klein, te realiseren.

Houtzagerij

Wij beschikken over een eigen houtzagerij binnen ons bedrijf, dit stelt ons in staat om zelf hout te bewerken en te zagen voor gebruik in de interieurs die wij maken. Hierdoor kunnen wij ons productieproces efficiënter maken, kosten besparen en meer controle hebben over de kwaliteit van het hout dat wij gebruiken. Bovendien zijn wij in staat om op maat gemaakte houtproducten te maken voor specifieke projecten of klanten.

Metaalwerkplaats

Onze metaalwerkplaats is voorzien van de juiste apparatuur en materialen om metalen meubels te creëren. Wij werken met verschillende soorten metalen zoals staal, RVS, aluminium, brons en soms zelfs zilver. Dankzij onze afkortzaag, elektrode lasapparaat, TIG lasapparaat en MIG/MAG lasapparaat beschikken wij over alle benodigde machines om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. Dit stelt ons in staat om unieke en hoogwaardige metalen meubels, zoals kasten en vitrines te produceren.

Assemblage

Onze assemblage werkplaats is de plek waar wij al onze producten vakkundig in elkaar zetten en naar de gewenste kleur schilderen of spuiten. Hier beschikken wij over een drooghok (spuitkabine) en alle handgereedschap die nodig is. Ons professionele team staat klaar om elke klus, groot of klein, te realiseren. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn en aan de specifieke eisen van onze klanten voldoen.
Werkwijze
Beitel Beestje
Voorbereiding
In de voorbereidingsfase analyseren wij de opdracht en stellen wij de wensen van de opdrachtgever vast. Hierna maken wij een plan van aanpak en bekijken wij de technische mogelijkheden en budgetten.
Beitel Beestje
Ontwerp

In de ontwerpfase creëren wij het interieurontwerp, waarbij wij rekening houden met esthetiek, functionaliteit en veiligheid. Wij maken technische tekeningen en kiezen een kleuren- en materialenpalet.

Beitel Beestje
Uitvoering
Tijdens de uitvoeringsfase bestellen wij de materialen en voeren wij de bouw uit, terwijl wij rekening houden met de planning en budgetten.
Beitel Beestje
OPLEVERING

In de laatste fase, de opleveringsfase, leveren wij het interieur op aan de opdrachtgever en controleren wij of alles volgens de afspraken is uitgevoerd.