Beitelbeestje-logo-dark-green
Drents Museum | Iran

Drents Museum | Iran

Ontdek de pracht en diversiteit van Iran in het Drents Museum

 

Welkom bij het Drents Museum! Helaas was de tentoonstelling Iran in het verleden te bewonderen en is deze niet meer te bezoeken. Maar we willen je graag meenemen naar de magische tijd waarin deze expositie tot stand kwam, in samenwerking met Iris Vormgeving.

Een meesterwerk van vakmanschap


De opbouw van de tentoonstelling Iran in het Drents Museum was een waar kunststukje. In nauwe samenwerking met Iris Vormgeving werd elke ruimte met zorg en precisie vormgegeven. De combinatie van traditionele elementen en eigentijds design creëerde een betoverende ambiance die de bezoekers destijds in vervoering bracht.

Materialen die de schoonheid van Iran tot leven brachten.


De tentoonstelling Iran was een ode aan de prachtige kunst en cultuur van dit land. Om de diversiteit en rijkdom te weerspiegelen, werden verschillende materialen gebruikt. Houten structuren brachten warmte en authenticiteit, terwijl glazen elementen de kunstwerken in al hun glorie lieten schitteren. Stalen accenten gaven een eigentijdse twist, terwijl prints en hoogwerk zorgden voor een dynamische en interactieve ervaring.


Hoewel de tentoonstelling Iran in het Drents Museum niet meer te bezoeken is, willen we graag de prachtige opbouw en samenwerking met Iris Vormgeving in het verleden benadrukken. Het vakmanschap en de harmonieuze combinatie van materialen maakten deze expositie destijds tot een onvergetelijk meesterwerk. We koesteren de herinneringen aan dit bijzondere project en hopen dat het de bezoekers heeft geïnspireerd en geraakt.

Locatie
Drents Museum, Amsterdam
Opdracht
Het realiseren van het design, in nauwe samenwerking met Iris vormging
Materialen
Hout, Glas, Staal, Prints, Hoogwerk en meer
Ontwerp