Beitelbeestje-logo-dark-green
Drents Museum | Iran

Drents Museum | Iran

Ontdek de pracht en diversiteit van Iran in het Drents Museum

 

Welkom bij het Drents Museum! Helaas was de tentoonstelling Iran in het verleden te bewonderen en is deze niet meer te bezoeken. Maar we willen je graag meenemen naar de magische tijd waarin deze expositie tot stand kwam, in samenwerking met Iris Vormgeving.

Een meesterwerk van vakmanschap


De opbouw van de tentoonstelling Iran in het Drents Museum was een waar kunststukje. In nauwe samenwerking met Iris Vormgeving werd elke ruimte met zorg en precisie vormgegeven. De combinatie van traditionele elementen en eigentijds design creëerde een betoverende ambiance die de bezoekers destijds in vervoering bracht.

Materialen die de schoonheid van Iran tot leven brachten.


De tentoonstelling Iran was een ode aan de prachtige kunst en cultuur van dit land. Om de diversiteit en rijkdom te weerspiegelen, werden verschillende materialen gebruikt. Houten structuren brachten warmte en authenticiteit, terwijl glazen elementen de kunstwerken in al hun glorie lieten schitteren. Stalen accenten gaven een eigentijdse twist, terwijl prints en hoogwerk zorgden voor een dynamische en interactieve ervaring.


Hoewel de tentoonstelling Iran in het Drents Museum niet meer te bezoeken is, willen we graag de prachtige opbouw en samenwerking met Iris Vormgeving in het verleden benadrukken. Het vakmanschap en de harmonieuze combinatie van materialen maakten deze expositie destijds tot een onvergetelijk meesterwerk. We koesteren de herinneringen aan dit bijzondere project en hopen dat het de bezoekers heeft geïnspireerd en geraakt.

Samen met Iris Vormgeving.

Bij Iris Vormgeving ontdekte Stephan niet alleen de kunst van het vak, maar ook de essentie van traditioneel vakmanschap en de kracht van moderne technieken. Bart van der Linden, met zijn schat aan ervaring en expertise, leidde Stephan met geduld en passie door het creatieve proces. Hij deelde zijn kennis, inzichten en geheimen van het vak, waardoor Stephan zichzelf kon ontplooien en zijn eigen unieke stijl kon ontwikkelen.

Het samenkomen van oude ambachtelijke technieken en innovatieve moderne benaderingen heeft Stephan geïnspireerd om verder te kijken dan de conventionele grenzen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Het heeft hem geleerd dat de harmonie tussen traditioneel vakmanschap en hedendaagse technologie de weg opent naar de meest adembenemende creaties.

 

Locatie
Drents Museum, Amsterdam
Opdracht
Het realiseren van het design, in nauwe samenwerking met Iris vormging
Materialen
Hout, Glas, Staal, Prints, Hoogwerk en meer
Ontwerp

Andere projecten