Beitelbeestje-logo-dark-green
Breugel op Bezoek

A Perfect Day

Op 5 juni 2019 opende de tentoonstelling ‘Breugel op Bezoek’ in Het Belgische Peer, een bijzondere samenwerking tussen Beitel Beestje en MuseumGoed. Beitel Beestje, met hun expertise in realisatie en vormgeving, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het tot leven brengen van deze tentoonstelling.

Dit project markeert een mijlpaal, omdat het de eerste keer is dat Beitel Beestje en MuseumGoed samenwerken aan een tentoonstelling. Met hun unieke combinatie van creativiteit en vakmanschap hebben ze gezamenlijk de inrichting en presentatie van ‘Breugel op Bezoek’ verzorgd.

Beitel Beestje heeft met zorg en precisie de realisatie van de tentoonstelling op zich genomen. Ze hebben gebruik gemaakt van hun expertise in het werken met verschillende materialen en hebben ervoor gezorgd dat de presentatie van de tentoonstelling tot in de kleinste details klopte.

De samenwerking tussen Beitel Beestje en MuseumGoed heeft geresulteerd in een prachtige en indrukwekkende tentoonstelling die het verhaal van Breugel op een unieke manier vertelt. Het is een waardevol startpunt voor toekomstige samenwerkingen tussen beide partijen, waarbij ze hun passie voor kunst en design kunnen blijven delen en de wereld kunnen blijven verrassen met hun bijzondere creaties.

Museum Goed is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardig meubilair en tentoonstellingsmaterialen. In nauwe samenwerking met partners zoals Beitel Beestje, zorgt Museum Goed voor prachtige realisaties. Met oog voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid bieden ze op maat gemaakte oplossingen om kunstwerken en objecten op een esthetische en functionele manier te presenteren. Als betrouwbare partner staan ze klaar om culturele instellingen te helpen bij het tot leven brengen van tentoonstellingen en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor bezoekers.

Locatie
Peer Belgie
Opdracht
Realiseer een mooie strakke tentoonstelling
Materialen
Prints: Shop Canvas, Hergebruik, Wanden en Vitrines
Ontwerp
Niet bekend bij ons
Realisatie
Beitel Beestje en Museum Goed

Andere projecten