Beitelbeestje-logo-dark-green
Meubelmakerij

Beitel Beestje

Meubelmakerij Amsterdam

Laat uw meubel helemaal op maat maken!

Als Meubelmakers met passie hebben we alle kennis in huis om de mooiste meubels te maken en te restaureren. Door de mix van kennis, vakmanschap, Improvisatie, passie en meer!

Midden in Amsterdam oost maken wij de mooiste meubels, van inbouwkasten tot

Wat dien je te weten!

Ons vak valt en staat bij de geschiedenis van het maken en creëren. welke materialen zijn er en met welke gereedschap dien je te werken.

Wat verstaan we onder Ambacht?

Hier kan een gepassioneerde maker je de hele dag over vertellen. Het komt er eigenlijk op neer dat kennis wat generaties door is gegeven aan de volgende. Vanaf het eerste wiel tot de eerste CNC machine. Dit valt allemaal onder Ambacht, en je dient dit ook te weten als maker zijnde

“Het zijn skills die je niet zonder voorkennis kan doen”.

Zelf geef ik graag het voorbeeld van de beitel tot frees machine. ze doen precies het zelfde werk alleen de ene 10.000 keer sneller dan de andere. Maar een echt ambachtsman weet dat je zowel een beitel als een frees machine nodig hebt.

een echt Beitel Beestje laten we maar zeggen!!

Hoe weet je of je een goede ambachtsman hebt?

Vraag naar zijn leermeesters, spreekt die vol lof over de kennis die heeft mogen opdoen, maar dat die het niet helemaal goed kon doen in de ogen van de meester, dan kan je ervan uitgaan dat ze uit de ambachts pot van kennis hebben mogen snoepen! Voor maatwerk is dit een must!

“handige handen zijn niks zonder vakkennis”.

Meubels een combinatie tussen vakkennis en maatwerk.

Maatwerkmeubels vereisen vakkennis en materialen. Ontwerp, houtbewerking, montage en afwerking zijn cruciaal voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Wat is een goed ontwerp voor maatwerkmeubel?

Het vermogen om klantbehoeften te begrijpen en te vertalen naar functionele en esthetische ontwerpen. Dit omvat kennis van verschillende ontwerpstijlen, ergonomie, ruimtelijk inzicht en materiaal kennis.

Materiaal keuzes en de bewerking?

Een meubel van hout (plaat en/of massief), steen, staal en/of glas. bij alle komt vakkennis kijken. hoe reageerd het materiaal en welke machines en handelingen heb ik nodig om tot het ontwerp te komen.

“Echte Meubels zijn een verhaal tussen materiaal en man”.

brown wooden table with chairs
brown wooden drawer chest
Uw mooie stoelen, of kast laten restaureren!

Midden in Amsterdam restaureren wij graag uw meubel stuk. Van fineer inleggen tot gehele nieuwe delen in u meubel plaatsen.

Een echte Ambachtsman kan restaureren?

Restaureren van meubels is erg leuk. Elk meubel stuk is een creatie van de maker en daardoor anders. verschillende verbindingen, andere technieken  en andere afwerking. Een ervaren meubelmaker door ziet de techniek en heeft in een handomdraai een oplossing!

Een goede restauratie brengt de waarde terug!

Een antieke en/of een design meubel kan door restauratie zijn waarde weer terug krijgen. 

Hoe weet ik of een meubelmaker kan restaureren?

Vraag naar alle tehcnieken die hij of zij kan, van houtdraaien tot werken met de formaatzaag! Een restaureer kent zijn vak en heeft passie voor de werkstukken en heeft kennis van houtsoorten.

Ambachtelijk vakmanschap in huis

Het proces van inbouwmeubilair vanuit een meubelmakerij

In een tijdperk waarin maatwerk en persoonlijke stijl steeds belangrijker worden, is de vraag naar op maat gemaakte meubels vanuit meubelmakerij aanzienlijk toegenomen. Het inbouwen van meubels, zoals kasten, bureaus en andere op maat gemaakte stukken, biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook een esthetische meerwaarde voor elk huis. Laten we eens kijken naar het zorgvuldige proces achter het creëren en installeren van deze op maat gemaakte meesterwerken.

Schetsen & Ontwerper voor inbouw meubels

Het begint allemaal met een visie. Meubelmakers werken nauw samen met klanten om hun wensen te begrijpen en te vertalen naar een uniek ontwerp. Met oog voor detail en precisie wordt elke ruimte zorgvuldig opgemeten en worden de specifieke vereisten in kaart gebracht.

Wat voor materiaal bij inbouw meubels

De keuze van materialen is essentieel voor het uiteindelijke resultaat. Van verschillende houtsoorten tot moderne laminaten, meubelmakers selecteren materialen die niet alleen voldoen aan de esthetische voorkeuren van de klant, maar ook duurzaamheid en functionaliteit garanderen.

Hoe werkt de fabricage van inbouw meubels

In de werkplaats begint het ambachtelijke proces. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd, met aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. Zagen, schaven, assembleren – elk detail wordt met zorg behandeld om het gewenste eindproduct te bereiken.

Installatie van een inbouw meubel

Wanneer de meubelstukken gereed zijn, is het tijd voor installatie. Dit delicate proces vereist precisie en vakmanschap om ervoor te zorgen dat de meubels perfect passen en stevig worden bevestigd. Elk stuk wordt zorgvuldig geplaatst, waardoor de ruimte wordt getransformeerd tot een op maat gemaakt meesterwerk.

Afwerking

De laatste hand wordt gelegd aan het werk. Afwerkingen zoals lak, beits of vernis worden toegepast om de meubels te beschermen en hun schoonheid te verbeteren. Het resultaat is een naadloze integratie van functionaliteit en esthetiek. Dit gebeurd in de werkplaats of bij u thuis. Wat u wilt.

Hoe realiseer je de Perfecte Thuiswerkplek?

In de wereld van thuiswerken, waar elke vierkante meter van uw huis als kantoor kan dienen, is het essentieel om een werkruimte te creëren die zowel functioneel als inspirerend is. Maar wat maakt eigenlijk een goede thuiswerkplek? En hoe kunnen op maat gemaakte meubels vanuit de meubelmakerij u helpen bij het realiseren van uw ideale werkruimte? Laten we eens dieper ingaan op de belangrijkste overwegingen en voordelen.

Ontwerp op Maat 

Wat zijn uw specifieke behoeften en voorkeuren als het gaat om een thuiswerkplek? Ontdek hoe meubelmakers uw visie kunnen omzetten in een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij uw werkstijl en ruimte.

Materialen die Ertoe Doen:

Welke materialen zijn het meest geschikt voor uw thuiswerkplek? Van duurzaam hout tot moderne laminaten, leer hoe u de juiste materialen kunt kiezen die bijdragen aan een comfortabele en functionele werkruimte.

Vakmanschap in Fabricage:

Hoe wordt het vakmanschap toegepast bij het vervaardigen van op maat gemaakte meubels? Ontdek het ambachtelijke proces achter het zorgvuldig vervaardigen van elk meubelstuk en hoe dit een verschil kan maken in uw thuiswerkplek.

Perfecte Pasvorm:

Hoe zorgt u ervoor dat uw thuiswerkplek perfect past bij uw ruimte en behoeften? Leer hoe meubelmakers ervoor zorgen dat elk onderdeel van uw werkruimte naadloos aansluit en ergonomisch verantwoord is.

Afwerking tot in de Puntjes:

Wat zijn de beste afwerkingsmogelijkheden voor uw thuiswerkplek? Ontdek verschillende afwerkingsmethoden, van lak tot beits, en leer hoe deze uw werkruimte kunnen verbeteren en beschermen.

Werkwijze
Beitelbeestje-logo-dark-green

Met een goed gesprek brengen we samen uw idee op papier en slaan meteen de slag tussen Design, Constructie en Budget.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Ontwerpt u of heeft u zelf een design gemaakt? Perfect! Wij verzorgen de constructietekeningen en gaan direct over tot actie.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Met vakmanschap zetten wij uw ontwerp om in onze volledig uitgeruste werkplaats! Metaal, Steen, Stof of Hout.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Op locatie installeren wij alles, vegen grondig aan en laten een verbluffend resultaat achter, alsof het er altijd al zo prachtig was.

Particuliere interieurbouw Amsterdam

Eiken dressoir Design
Design eiken dressoir voor een mooie lange strakke wand. laat u meenemen in deze strakke maar speelse design.
Moderne Slaapkamer
Verken de ultieme fusie van slaap, werk en opslag: notenhout, groen cement en brons. Een interieur dat bruist van design, waar kalmte en functionaliteit elkaar krachtig omarmen.
Gaderobekast
Ontdek onze prachtige eiken garderobekast met een slim ontwerp dat geleidelijk in breedte toeneemt. Lees verder en laat je inspireren!
Eiken Interieur – Vogel Nestje
De blauwe kast
Een combinatie van Boekenkast en werkplek in modern landelijke stijl.
De blauwe slaapkamer kast
Rust te creëren in de slaapkamer en dit is bereikt door een landelijke uitstraling en het gebruik van de kleur blauw.
Amerikaans noten interieur

Er gingen al veel klanten u voor!

Google reviews, We zijn zeer trots op onze sterren en vooral met onze mooie meubels en tevreden klanten

Van idee tot werkelijkheid

Elk project begint met een idee, een concept voor de ruimte waarin je leeft. Of het nu gaat om een op maat gemaakt kastensysteem of een eigentijdse keuken die perfect past bij je levensstijl, het concretiseren van deze ideeën kan een uitdaging zijn.

Bij Beitel Beestje neemt Stephan, met zijn controle, kennis en visie jouw mee je interieurideeën tot leven te brengen. We beginnen met een grondig gesprek over jouw wensen, de ruimte, het budget en natuurlijk jouw persoonlijke stijl. Op deze manier creëren we niet alleen een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, maar ook een praktisch en duurzaam interieur.

Ontdek onze schetsfase, waar we samen duiken in smaak, functionaliteit en ruimte. Aarzel niet om een bericht te sturen en laat ons jouw interieurwensen waarmaken. Samen maken we van jouw ideeën realiteit.

Van ontwerp tot realisatie

Komt het ontwerp van ons of van een derde, wij controleren en we gaan naar de volgende stap de realisatie. Dit is waar wij, beitel beestjes, onze handen en expertise inzetten om het ontwerp tot leven te brengen.

Met behulp van onze ambacht en de nieuwste technologie, kunnen we elk project, groot of klein, met precisie en aandacht voor detail uitvoeren. Of het nu gaat om een op maat gemaakte inbouwkast op een moeilijk bereikbare plaats, of een volledig geïntegreerde keuken met high-end apparatuur, we vinden altijd een manier om het te laten werken. Het resultaat is een ruimte die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebouwd om lang mee te gaan.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!