Beitelbeestje-logo-dark-green
Wat doen we tijdens schetsen en ontwerpen

Wat doen we tijdens schetsen en ontwerpen

In de schets en design fase leggen we de basis voor uw interieur en meubels.

Stap 1: is de ruimte 3d in kaart brengen.
Stap2: Primaire vormen gebruiken om uw ruimte optimaal en esthetisch in te delen in te delen.
Stap 3: We zetten elk detail in de tekenen en maken met een de slag van design naar bouwtekening

deze fase is uitermate geschikt voor de huis eigenaren die duidelijk hun smaak zien en dit graag met een meubelmaker willen omzetten naar een praktisch en haalbaar plan.
Ik kijk niet alleen niet het realiseren maar ook naar u gezette budget, smaak en ruimte. U gevoel is lijdend in dit proces.
Lees hieronder meer

Onder schetsen en ontwerpen verstaan we het creatieve proces waarin concepten, ideeën en visies visueel worden vastgelegd. Schetsen zijn snelle, ruwe tekeningen die dienen als expressiemiddel om abstracte gedachten om te zetten in visuele vorm. Deze schetsen fungeren als de eerste tastbare representatie van het ontwerpproces.

Het ontwerpen gaat een stap verder en omvat het systematisch uitwerken van de schetsen naar een meer gedetailleerd en uitgewerkt concept. Hier worden niet alleen esthetische aspecten overwogen, maar ook praktische elementen zoals functionaliteit, constructie en budgettaire beperkingen. Het ontwerpproces strekt zich uit van de initiële ideeën tot het creëren van een concreet plan dat als basis dient voor verdere uitvoering. Het resultaat van dit proces is een goed doordacht en haalbaar ontwerp dat aan de gestelde doelen voldoet.

Waarom is maker en designer een goede combi?

Beitel Beestje excelleert als partner in het schets- en ontwerpproces dankzij onze unieke combinatie van creativiteit, praktische ervaring en een ruime, goed uitgeruste werkplaats. Onze achtergrond als makers stelt ons in staat om naadloos te schakelen tussen ontwerp en realisatie, waarbij we niet alleen esthetische aspecten overwegen, maar ook de praktische uitvoerbaarheid en constructieve haalbaarheid.

Wat Beitel Beestje onderscheidt, is onze uitgebreide werkplaats, die ruimte biedt voor innovatie en experimenteren. Hier kunnen we proefjes en prototypes maken om de tastbaarheid van het ontwerpproces te vergroten. Deze mogelijkheid om ideeën fysiek te materialiseren, stelt ons in staat om niet alleen te praten over ontwerpen, maar ze ook daadwerkelijk te ervaren. Het maakt het proces interactief en hands-on, waardoor we snel kunnen schakelen en optimaliseren op basis van tastbare resultaten.

Door deze aanpak creëren we niet alleen ontwerpen die visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en praktisch haalbaar zijn. Het vermogen om in onze eigen werkplaats proefjes te maken, stelt ons in staat om grenzen te verleggen, innovatieve oplossingen te ontwikkelen en het uiteindelijke ontwerp te perfectioneren.

Kortom, Beitel Beestje biedt niet alleen creativiteit en ontwerp vakmanschap, maar ook de ruimte en mogelijkheid om ontwerpen tastbaar te maken. Onze brede werkplaats fungeert als een speelplaats voor ideeën, waar we experimenteren, leren en evolueren, waardoor we uiteindelijk hoogwaardige ontwerpen leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

 
Werkwijze
Beitelbeestje-logo-dark-green

Met een goed gesprek brengen we samen uw idee pragmatisch op papier en slaan de slag tussen Design, Constructie en Budget.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Uw Ontwerp zetten wij om in constructietekeningen deze nemen we door en kunnen daarna direct aan de slag

Beitelbeestje-logo-dark-green

Met vakmanschap zetten wij uw ontwerp om in onze volledig uitgeruste werkplaats! Metaal, Steen, Stof of Hout.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Op locatie installeren wij alles, vegen grondig aan en laten een verbluffend resultaat achter, alsof het er altijd al zo prachtig was.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!

Andere projecten

Drents Museum | Iran
Stap terug in de tijd en ontdek de betoverende totstandkoming van de tentoonstelling "Iran in het verleden" in het Drents Museum. Onder leiding van Iris Vormgeving mochten wij deel uitmaken van dit buitengewone project, we nemen je graag mee op een reis door de tijd om de bijzondere creatie ervan te ervaren.
Daphne Karstens met ‘PANG’
PANG: Een kosmische dans van vorm en ruimte, geïnspireerd door de oerknal. Beitel Beestje deelt trots in de creatie van dit visueel meesterwerk.
Studio Anneloes
Samen met ATOM Retail heeft Beitel Beestje, voor Studio Anneloes het interieur van hun Shop in Shop winkels in De Bijenkorf gerealiseerd.