Beitelbeestje-logo-dark-green
Stage Marketing & Communicatie

Wil jij schitteren in Meubelmarketing? Word onze Junior Ster!

Bij Beitel Beestje bieden we een dynamische omgeving voor junior medewerkers die hun passie voor het vak willen laten zien. Beschik jij over een solide basis en de drive om te leren? Ontwikkel je vaardigheden, werk aan uitdagende projecten, en ontdek de kunst van eigen bureau-creatie. Kietel je kennis en vakmanschap met ons team. Excelleren en bewijs jezelf in de meubelindustrie! 🌟

Profiel Kandidaat

“Ben jij een gedreven jonge professional die zich thuis voelt in een snelle, dynamische omgeving? Sta je sterk in je schoenen, werk je nauwkeurig en ben je gewend om zelfstandig te handelen? Ben je een doorzetter met een no-nonsense mentaliteit en een flexibele instelling? Bij Beitel Beestje verwelkomen we mensen met diverse achtergronden en talenten, met een passie voor hun vak en de ambitie om te groeien.

Bij ons geloven we in het individu en moedigen we je aan om jezelf te zijn en je passie voor het vak te laten spreken. Hier ben je wie je bent, en we kijken naar wat je kunt, of beter gezegd, wat je wilt kunnen en hoe je daar komt. Stuur ons een bericht en ontdek hoe jij met jouw unieke profiel een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons bevlogen team. Klaar om jouw stempel te drukken? Laat van je horen en ontdek de mogelijkheden!”

Wat biedt Beitel Beestje?

“Bij Beitel Beestje omarmen we passie als drijvende kracht. We verwelkomen gedreven marketing en communicatie stagiaires die met precisie en enthousiasme werken. Hier krijg je de ruimte om te groeien, jezelf te ontwikkelen en je passie te voeden. Wij begrijpen het belang van een goede balans tussen werk en privé, zodat je ook ruimte hebt voor andere gelukzalige momenten.

In deze uitdagende positie bij Beitel Beestje geniet je van de vrijheid om je functie op jouw unieke wijze vorm te geven. Met een divers takenpakket krijg je de kans om waardevol bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Ons team bestaat uit gedreven professionals die trots zijn op hun vak. In een groeiende en ambitieuze onderneming staat vakmanschap hoog in het vaandel. Bij Beitel Beestje creëren we een positieve en inspirerende werkomgeving waarin jouw passie tot volle bloei kan komen.”

"Op zoek naar dé marketing en communicatie stage? Klaar voor een rollercoaster van uitdagingen? Jouw perfecte match begint hier! 🌟💡

“Zoek jij meer dan alleen een stage in marketing en communicatie? Stap aan boord van onze stage-rollercoaster, waar elke bocht een nieuwe uitdaging brengt. Van het finetunen van marketingstrategieën tot het creëren van boeiende content, elke dag brengt zelfstandige ontwikkeling. Als stagiair bij ons ben je niet alleen een toeschouwer; je bent de ster van jouw eigen groeiverhaal.

Ontdek de dieptes van online marketing, leer de kracht van effectieve PR kennen, organiseer spraakmakende evenementen, geef vorm aan sterke branding en meester de kunst van overtuigende copywriting. Wij bieden niet zomaar een stage, maar een podium waarop je jezelf kunt ontplooien en bewijzen.

Dit is geen doorsnee stage-ervaring; dit is een kans om in de arena van marketing en communicatie te stappen en je eigen weg te banen. Ben jij klaar om de uitdagingen aan te gaan, je grenzen te verleggen en jouw stempel te drukken op deze dynamische wereld? Solliciteer nu en maak van je stage een avontuur vol groei en creativiteit. Durf jij in te stappen?”

Interesse?

Bel of stuur gewoon een berichtje. drinken we hier op de werkplaats een bakkie en kijken we of het klikt.

Bij Beitel Beestje zijn we op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde individuen. We streven voortdurend naar nieuw talent en ervaren professionals, waaronder senior en medior meubelmakers, evenals stagiairs en coöperatieve studenten (BOL of BBL). Aarzel niet om contact met ons op te nemen en je sollicitatie in te dienen door je cv te uploaden.

Als je interesse hebt in deze positie en voldoet aan het vereiste profiel, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer