Beitelbeestje-logo-dark-green
Handige handen

Handige handen

Bij Beitel Beestje bieden we een dynamische omgeving voor junior medewerkers die hun passie voor het vak willen laten zien. Als junior medewerker verwachten we dat je beschikt over een solide basis en de wil en gedrevenheid om te leren. Je krijgt de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te werken aan uitdagende projecten. Ons team zal je bijstaan om je talenten te laten groeien. Bij Beitel Beestje streven we ernaar om jou de ruimte te geven om te excelleren en jezelf te bewijzen in de meubelindustrie.

Profiel Kandidaat

Ben jij een gedreven jong professional die zich thuis voelt in een snelle, dynamische omgeving? Werk je nauwkeurig en ben je gewend om zelfstandig te handelen? Ben je een doorzetter met een no-nonsense mentaliteit en een flexibele instelling? Bij Beitel Beestje verwelkomen we mensen met diverse achtergronden en talenten die een passie hebben voor hun vak en de ambitie hebben om te groeien. We geloven in het individu en moedigen je aan om jezelf te zijn en je passie voor het vak te laten spreken. Stuur ons een bericht en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons bevlogen team.

Wat biedt Beitel Beestje?

Bij Beitel Beestje geloven we sterk in de kracht van passie. We begrijpen dat wanneer je vanuit je hart werkt, je het beste resultaat behaalt. Daarom verwelkomen we met open armen mensen die gedreven en nauwkeurig zijn om bij ons te komen werken. Bij Beitel Beestje bieden we jou de ruimte om te groeien, jezelf verder te ontwikkelen en je passie te voeden. We begrijpen ook dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is, zodat je ruimte hebt voor andere dingen die je gelukkig maken.

In de uitdagende positie bij Beitel Beestje krijg je de vrijheid om jouw functie op jouw eigen unieke manier in te vullen. Met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Ons team bestaat uit gedreven en gepassioneerde professionals die trots zijn op hun vak. We zijn een groeiende en ambitieuze onderneming waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Bij Beitel Beestje creëren we een positieve en inspirerende werkomgeving waarin jouw passie tot volle bloei kan komen.

Interesse?

Bel of stuur gewoon een berichtje. drinken we hier op de werkplaats een bakkie en kijken we of het klikt.

Bij Beitel Beestje zijn we op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde individuen. We streven voortdurend naar nieuw talent en ervaren professionals, waaronder senior en medior meubelmakers, evenals stagiairs en coöperatieve studenten (BOL of BBL). Aarzel niet om contact met ons op te nemen en je sollicitatie in te dienen door je cv te uploaden.

Als je interesse hebt in deze positie en voldoet aan het vereiste profiel, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer