Senior Meubelmaker

 

Als senior meubelmaker bij Beitel Beestje ben je een gepassioneerde vakman die zich volledig inzet voor het vervaardigen van hoogwaardige meubelstukken aan de hand van constructietekeningen. Het is jouw missie om meubels te maken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een lust voor het oog.

Je bent trots op je vak en je kennis en ervaring op het gebied van houtbewerking, staalconstructie, steen en elektra. Met jouw oog voor detail en precisie weet je precies welke materialen en gereedschappen nodig zijn om meubels te creëren die van topkwaliteit zijn.

Het vervaardigen van meubelstukken is jouw passie. Je stopt dan ook niet voordat het meubelstuk perfect is afgewerkt. Je begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste kleur, textuur, lak en vernis aan te brengen. Bovendien je zorgt er altijd voor dat de afwerking past bij het ontwerp en de gebruikte materialen.

Daarnaast geniet je ervan om jouw kennis en ervaring te delen met anderen. Je coacht en begeleidt jouw collega’s. Bovendien je coördineert het werkproces om ervoor te zorgen dat kwaliteit altijd op het hoogste niveau blijft.

Kortom, als senior meubelmaker ben je een echte vakman met passie voor het vak. Je zet je volledig in voor het vervaardigen van prachtige meubelstukken. Daarnaast je hebt de ervaring en vaardigheden die nodig zijn om een leidinggevende rol te vervullen en anderen te inspireren.

Profiel Kandidaat

Als senior meubelmaker zijn er nog enkele extra eigenschappen die we zoeken in de ideale kandidaat. Naast uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van hout, staal, steen en elektra, ben je ook iemand die in staat is om anderen te inspireren en te leiden. Je hebt een proactieve houding en neemt graag initiatief in het oplossen van problemen. Bovendien ben je zeer kritisch op de kwaliteit van je werk. Je bent ook altijd op zoek naar manieren om je vaardigheden te verbeteren.

De ideale kandidaat is iemand die zich wil blijven ontwikkelen en openstaat voor nieuwe uitdagingen. Je bent in staat om op hoog niveau te werken en bent gewend om zelfstandig te opereren. Ook ben je communicatief sterk en kun je goed samenwerken met anderen om tot de beste resultaten te komen. Kortom, we zoeken een echte professional die de passie voor het vak deelt: iemand die altijd naar het leveren van hoogwaardige producten streeft.

Wat biedt Beitel Beestje?

Dit is een spannende en uitdagende functie waarbij je veel autonomie krijgt om jouw eigen stempel te drukken binnen de gestelde kaders. Je hebt de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf verder te ontwikkelen, terwijl je jouw functie op een no-nonsense manier uitvoert. Je krijgt een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden toegewezen, waardoor je alle ruimte krijgt om de organisatie op professionele wijze te laten groeien. Daarbij kun je verschillende cursussen en trainingen volgen om je vaardigheden verder aan te scherpen.

Je komt te werken in een groeiende, ambitieuze onderneming waar mensen werken die passie hebben voor hun vak.

Interesse?

Beitel Beestje is continu op zoek naar nieuw talent en ervaren krachten, zoals senior en medior meubelmakers, en stagiairs/co-ops (BOL of BBL). Neem contact met ons op en stuur je sollicitatie door je cv te uploaden.

Indien je interesse hebt in deze functie én voldoet aan het profiel, nodigen wij je uit te solliciteren.

Contact formulier