Beitelbeestje-logo-dark-green
Amerikaans noten interieur

Amerikaans noten interieur

Als interieurmaker is Beitel Beestje verantwoordelijk voor het ontwerpen en creëren van interieurs voor een breed scala aan ruimtes, zoals woningen, kantoren, winkels, hotels, restaurants en musea. Als interieur maker werken wij samen met klanten om hun wensen en eisen te begrijpen en vertaalt deze in een functioneel en esthetisch ontwerp.

1. Amerikaanse Noten Houten Salontafel: Deze elegante salontafel is een prachtige aanvulling op elke woonkamer. Het unieke ontwerp met ronde vormen en het warme, natuurlijke uiterlijk van het Amerikaanse notenhout zorgen voor een gezellige en moderne uitstraling.

2. Amerikaanse Noten Houten TV-meubel: Dit opvallende TV-meubel is het perfecte accessoire voor uw moderne woonkamer. Het stijlvolle ontwerp en de natuurlijke uitstraling van het Amerikaanse notenhout zorgen voor een sfeervolle en moderne omgeving voor uw entertainment.

3. Dit mooie bureau is het perfecte meubelstuk voor uw thuis- of werkkamer. Het solide Amerikaanse notenhout en het tijdloze ontwerp zorgen voor een stijlvolle en functionele werkplek. Het brede blad biedt voldoende ruimte voor uw computer en papieren, terwijl de opbergruimte op de onderste plank uw spullen netjes en opgeruimd houdt.

Locatie
Amsterdam
Klant
Jolanda & Marcel
Opdracht
Met Noten hout een geheel interieur
Materialen
Massief Amerikaans Noten, Fineer Amerikaans Noten, Stof
Ontwerp
Kramer & Slof
Realisatie
Beitel Beestje

Andere projecten