Beitelbeestje-logo-dark-green
Eiken Interieur – Vogel Nestje

Eiken Interieur – Vogel Nestje

In opdracht van Tom hebben we het prachtige ontwerp van Ivo Jellinek gerealiseerd in de levendige buurt de Pijp in Amsterdam. Het interieur is vervaardigd uit hoogwaardig eiken, staal en licht, wat zorgt voor een unieke en moderne uitstraling.

Tom koos voor Beitel Beestje vanwege onze expertise in het creëren van hoogwaardige meubels en ons vermogen om ontwerpen tot leven te brengen. Samen hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp naadloos aansluit op de visie en wensen van Tom.

Met gebruik van eiken massief en fineer hebben we een verfijnde en eigentijdse sfeer gecreëerd die perfect past bij de omgeving. Het eikenhout voegt warmte en karakter toe, terwijl het stalen element een modern en industrieel accent geeft. Door slim gebruik te maken van licht hebben we de ruimte optimaal benut en een harmonieuze ambiance gecreëerd.

Het ontwerp van Ivo Jellinek is nu werkelijkheid geworden dankzij de vakkundige uitvoering van Beitel Beestje. We zijn trots op het resultaat en zijn ervan overtuigd dat het Tom en zijn omgeving zal verrassen en inspireren.

Als je een uniek en hoogwaardig interieurontwerp wilt realiseren, staan we bij Beitel Beestje klaar om je visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw ideeën tot leven kunnen brengen.

Locatie
Amsterdam - de Pijp
Klant
Tom
Opdracht
Realiseereen eiken interieur van het ontwerp van Ivo Jellinke
Materialen
Massief eiken en Fineer
Ontwerp
Ivo Jellinek
Realisatie
Beitel Beestje

Andere projecten