Beitelbeestje-logo-dark-green
Gaderobekast

Gaderobekast

Als interieurmaker is Beitel Beestje verantwoordelijk voor het ontwerpen en creëren van interieurs voor een breed scala aan ruimtes, zoals woningen, kantoren, winkels, hotels, restaurants en musea. Als interieur maker werken wij samen met klanten om hun wensen en eisen te begrijpen en vertaalt deze in een functioneel en esthetisch ontwerp.

Onze team is gespecialiseerd in het creëren van prachtige en functionele ruimtes voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van interieurs en werken altijd samen met onze klanten om hun specifieke wensen en stijlen in onze ontwerpen te integreren. Of u nu op zoek bent naar een moderne en strakke look, of een warm en uitnodigend interieur, wij zorgen ervoor dat elk ontwerp uniek is en perfect aansluit bij de persoonlijkheid van onze klanten. Onze toegewijde team van ontwerpers en uitvoerders staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw interieurdromen. Voor nog een moderne woonkamerontwerp, kijk hier.

Locatie
Amsterdam
Klant
Jelena & Tim
Opdracht
Silm ontwerp waar de kast geleidelijk in breedte toeneemt, en waar de spiegels een groot ruimtelijk gevoel geven.
Materialen
o.a. Massief Eiken, Spiegel
Ontwerp
Realisatie
Beitel Beestje

Andere projecten