Freelance Meubelmaker (Vaste Periode)

Beitel Beestje heeft behoefte aan versterking in de vorm van een Freelance Meubelmaker. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de Freelance Meubelmaker zullen zijn:
  • Het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige meubels van materialen onder andere van hout, staal, steen en glas
  • Het plaatsen van interieurs op locatie
  • Het lezen van constructietekeningen
  • Werken met materialen als massief hout, plaat, staal, licht, etc.
  • Werken met stationaire machines en handgereedschap
Heb je 1 of meer bovengenoemde nog niet onder de knie dat maakt het voor ons alleen maar leuker om jouw nieuwe technieken te leren.

Profiel Kandidaat

De juiste kandidaat voor deze functie beschikt over ervaring met hout, staal, en electra. Enige ervaring is een pre, maar met jouw gedrevenheid leren we je graag alles bij.

Je bent gedreven, enthousiast en gewend om te handelen in een snelle, dynamische omgeving met korte lijnen. Verder werk je nauwkeurig en kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Daarnaast ben je een doorzetter, beschik je over een no nonsense mentaliteit en een flexibele instelling.

De vrouw of man die we zoeken heeft ambitie en wil graag meegroeien met een groeiende, ambitieuze organisatie.

Wat biedt Beitel Beestje?

Een interessante en uitdagende positie waarbij aan jou de ruimte wordt gegeven om, binnen het hierboven omschreven raamwerk, een eigen invulling te geven aan je functie. Je krijgt te maken met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden waarin je volledige vrijheid krijgt om de organisatie verder te professionaliseren.

Je komt te werken in een groeiende, ambitieuze onderneming waar mensen werken die passie hebben voor hun vak.

Interesse?

Beitel Beestje is continu op zoek naar nieuw talent en ervaren krachten, zoals senior en medior meubelmakers, en stagiairs/co-ops (BOL of BBL). Neem contact met ons op en stuur je sollicitatie door je cv te uploaden.

Indien je interesse hebt in deze functie én voldoet aan het profiel, nodigen wij je uit te solliciteren.

Contact formulier