Beitelbeestje-logo-dark-green
Freelance Meubelmaker (Vaste Periode)

Freelance Meubelmaker (Vaste Periode, per project)

 

Als freelance meubelmaker heb je de vrijheid om je passie voor het vak volledig te benutten. Bij Beitel Beestje zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en zelfstandige meubelmakers die hun ambachtelijke vaardigheden willen inzetten voor diverse projecten. Of je nu een enthousiaste beginner bent of een doorgewinterde professional, we nodigen je uit om contact met ons op te nemen en je portfolio met ons te delen.

Als freelance meubelmaker bij Beitel Beestje krijg je de kans om aan diverse uitdagende projecten te werken. Van het creëren van unieke meubelstukken tot het aanpassen en restaureren van bestaande meubels, elke opdracht is een kans om je vakmanschap te tonen. Je hebt de vrijheid om je eigen werkschema te bepalen en kunt genieten van de flexibiliteit van freelance werken.

Bij Beitel Beestje hechten we waarde aan vakmanschap, nauwkeurigheid en oog voor detail. We zijn op zoek naar freelance meubelmakers die met passie en toewijding werken, en die streven naar het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte meubelstukken. Je zult deel uitmaken van ons netwerk van creatieve professionals, waar je kunt samenwerken, kennis kunt delen en elkaar kunt inspireren.

Dus, als freelance meubelmaker ben je bij Beitel Beestje aan het juiste adres. Stuur ons een bericht, deel je ervaring en portfolio met ons, en laten we samenwerken aan unieke en opvallende meubelprojecten. We kijken ernaar uit om jouw talent en passie te verwelkomen in ons team van creatieve professionals.

De juiste kandidaat voor deze functie beschikt over ervaring met hout, staal, en electra. Enige ervaring is een pre, maar met jouw gedrevenheid leren we je graag alles bij.

Je bent gedreven, enthousiast en gewend om te handelen in een snelle, dynamische omgeving met korte lijnen. Verder werk je nauwkeurig en kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Daarnaast ben je een doorzetter, beschik je over een no nonsense mentaliteit en een flexibele instelling.

De vrouw of man die we zoeken heeft ambitie en wil graag meegroeien met een groeiende, ambitieuze organisatie.

Wat biedt Beitel Beestje?

Als freelancer bij Beitel Beestje krijg je de kans om aan uitdagende projecten te werken en je expertise volledig tot uiting te laten komen. We bieden een inspirerende werkomgeving en ondersteunen je met de nodige middelen en flexibiliteit. We streven naar een constructieve en langdurige samenwerking, waarin jouw bijdrage als freelancer wordt gewaardeerd en erkend. Bij Beitel Beestje geloven we in eerlijke en rechtvaardige samenwerkingen met freelancers.

Interesse?

Beitel Beestje is continu op zoek naar nieuw talent en ervaren krachten, zoals senior en medior meubelmakers, en stagiairs/co-ops (BOL of BBL). Neem contact met ons op en stuur je sollicitatie door je cv te uploaden.

Indien je interesse hebt in deze functie én voldoet aan het profiel, nodigen wij je uit te solliciteren.

Contact formulier