Beitelbeestje-logo-dark-green
Interieurbouw Amsterdam

Interieurbouw Amsterdam

Interieurbouw Amsterdam

Ben je opzoek naar een bouw partner voor je aankomende tentoonstelling? Wij van Beitel Beestje interieur-, decor- en tentoonstelling bouw zijn gespecialiseerd in het realiseren van tentoonstellingen.
Met onze passie en vakmanschap en een no-nonse mentaliteit bouwen wij de mooiste tentoonstellingen binnen de ijzere driehoek.
Met onze volledig uitgeruste werkplaats en transport weten wij elk project realiseren. groot of klein.
Met in ons team meer dan 20 jaar ervaring in het maak vaak maken wij professionele installaties.
Neem contact met ons op via de onderstaande contact pagina voor wat vrijblijvende informatie.(direct mailen kan natuurlijk ook)

Exclusieve woon- leefinspiratie

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en deze met vakmanschap af te werken, zijn Beitel Beestje en zijn team in staat van een ‘gewone’ ruimte iets fraais te maken. Om een exclusief interieur te creëren, laten zij zich graag inspireren door jouw wensen.

"9 JAAR ERVARING MET INTERIURBOUW IN EN OM AMSTERDAM!"

Uniek interieur

Waarom kiezen voor interieurbouw in Amsterdam bij Beitel Beestje? Als je onze specialisten inschakelt voor jouw interieur, ben je verzekerd van een unieke uitstraling van jouw interieur. Steeds meer mensen verlangen naar unieke meubels die hen een specifiek gevoel geven, en laat dat nou net onze specialiteit zijn! Onze interieurbouwers verzorgen graag het interieur van jouw Amsterdamse locatie.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!

Andere projecten