Beitelbeestje-logo-dark-green
Eiken dressoir Design

Eiken dressoir Design

We zijn erg trots op deze mooie moderne eiken design dressoir. Voor een van onze vaste klanten waar we ook een zeer mooie halkast voor mochten maken. konden we los gaan op dit pracht werk.

Klant
Opdracht
Eiken dressoir met opbergruimte modern strak met een bureau
Materialen
Massief eiken
Ontwerp
Stéphan | Beitel Beestje
Realisatie

Samen met onze gewaardeerde klanten hebben we vanaf de allereerste schetsen tot aan de voltooide realisatie intensief samengewerkt.

Het creëren van een treffende schets vereist niet alleen vaardigheid, maar ook een diepgaand begrip van de wensen en behoeften van de klant. Door nauwlettend naar hun verlangens te luisteren, kunnen we niet alleen hun stijl en smaak vastleggen, maar ook de praktische aspecten van het project in kaart brengen, waardoor we een visualisatie kunnen bieden die hun verwachtingen overtreft.

Dit proces vergt vaak meer tijd dan verwacht, omdat we streven naar perfectie en harmonie tussen verschillende stijlen en smaken. Soms is het nodig om de ideeën even te laten rijpen, zodat we zeker weten dat we de juiste richting opgaan. Meer over ons proces kunt u vinden in onze werkwijze.

Na deze zorgvuldige afstemming presenteren we een prachtige schets die als basis dient voor het vervolg van ons werk: het creëren van unieke, op maat gemaakte meubelstukken die perfect passen bij de visie van onze klanten.

Jelena en Tim, wij wensen jullie ontzettend veel plezier met jullie schitterende maatwerk design meubels. Laat ze een weerspiegeling zijn van jullie persoonlijkheid en stijl!

Andere projecten

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!