Beitelbeestje-logo-dark-green
Akoestische Panelen

Akoestische Panelen

Bij Beitel Beestje zijn we trots op onze samenwerking met REFELT als toonaangevende realisator van akoestische panelen.

“eindeloze ontwerpmogelijkheden om de akoestiek te verbeteren”

Onze hoogwaardige akoestische panelen bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden om de akoestiek te verbeteren en een aangename geluidsbeleving te creëren. Met 28 verschillende kleuren en de mogelijkheid om de panelen in diverse vormen te snijden, kunnen ze volledig worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren en interieur.

Duurzaam en circulaire economie!

Deze panelen zijn vervaardigd uit gerecyclede plastic flessen, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een circulaire economie. Daarnaast bieden ze uitstekende akoestische eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor het absorberen van geluid en het verminderen van echo’s in diverse omgevingen, zoals kantoren, scholen en openbare ruimtes.

Kies voor de expertise van Beitel Beestje en de hoogwaardige akoestische panelen van REFELT om een harmonieuze en geluidsarme omgeving te creëren die voldoet aan al uw wensen en eisen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en ervaar de positieve impact van onze akoestische panelen in uw ruimte.

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here

Creëer de perfecte akoestische omgeving met stijlvolle panelen van REFELT

Ontdek de kracht van akoestische panelen van REFELT en transformeer elke ruimte. Verbeter de akoestiek en voeg een vleugje design toe. Bekijk ons uitgebreide assortiment vandaag nog!

Welkom in de wereld van akoestische panelen van REFELT, waar functionaliteit en design samenkomen. Ontdek hoe onze hoogwaardige panelen jouw ruimte kunnen transformeren met optimale geluidsabsorptie en een esthetische uitstraling. Creëer de perfecte akoestische omgeving en voeg een vleugje stijl toe aan elke kamer.

Verrijk je ruimte met de veelzijdigheid van akoestische panelen

Geluidsabsorptie in stijl: De kracht van akoestische panelen Ervaar de impact van onze akoestische panelen op de geluidskwaliteit van jouw ruimte. Dankzij hun geavanceerde geluidsabsorberende eigenschappen verminderen ze nagalm, echo’s en storende geluiden. Of je nu een kantoor, restaurant, thuisbioscoop of studio hebt, onze panelen zorgen voor een optimale akoestiek, waardoor gesprekken helderder zijn, concentratie verbetert en de algehele geluidsbeleving wordt geoptimaliseerd.

Design op maat: Akoestische panelen als visuele blikvanger REFELT biedt een breed scala aan stijlvolle designs en kleurenopties om naadloos in jouw interieur te passen. Onze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor je volledige vrijheid hebt om jouw eigen unieke ruimte te creëren. Van strakke geometrische patronen tot organische vormen, jouw verbeelding is de enige beperking. Voeg een vleugje visuele esthetiek toe aan elke kamer en laat jouw persoonlijke stijl tot uiting komen.

Eenvoudige installatie en duurzaamheid Het installeren van onze akoestische panelen is een eenvoudig proces dat weinig tijd en moeite kost. Met verschillende bevestigingsopties, zoals lijm, klittenband of montagesystemen, is het aanbrengen van de panelen een fluitje van een cent. Bovendien zijn onze panelen gemaakt van duurzaam materiaal, zoals gerecyclede PET-flessen, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook lang meegaan zonder hun kwaliteit te verliezen. Kies voor duurzaamheid en geniet van jarenlang akoestisch comfort.

Stap in de wereld van akoestische panelen van REFELT en ontdek de mogelijkheden om jouw ruimte te transformeren. Verbeter de akoestiek, voeg een vleugje design toe en creëer een omgeving die zowel functioneel als esthetisch is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer

Andere projecten