Vind de perfecte kleuren en bijbehorende kleurcodes voor jouw interieur!

Vind de perfecte kleuren en bijbehorende kleurcodes voor jouw interieur!

Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor je interieur is een spannende stap naar een persoonlijk en uniek thuis. Of je nu een warme sfeer wilt creëren met aardetinten, een frisse uitstraling zoekt met koele kleuren, of juist een gedurfd contrast wilt toevoegen – de juiste kleuren maken het verschil.

Wist je dat elke kleur een unieke kleurcode heeft? Met systemen zoals RAL en NCS (Natural Color System) kunnen we exact de juiste tinten vastleggen, zodat je altijd de perfecte match hebt, zelfs bij nieuwe lagen verf of kleine aanpassingen. Deze kleurcodes helpen ook bij het creëren van harmonieuze combinaties, door kleuren op basis van tint, helderheid en intensiteit perfect op elkaar af te stemmen.

Start met een basiskleur: Kies één kleur die je als hoofdkleur wilt gebruiken voor muren of grote oppervlakken. Wij helpen je vervolgens met het vinden van de bijbehorende kleurcode

Denk in accenten: Heb je al meubels of accessoires waar je van houdt? Wij kunnen je adviseren over complementaire kleuren en geven je de juiste codes voor een perfect geheel.

Speel met contrast: Door kleuren te combineren die elkaar versterken, zoals warme en koele tinten, creëer je diepte en dynamiek in je ruimte. Onze kleurcodes helpen je om deze combinaties precies goed te krijgen.

We staan voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden bij het kiezen van jouw ideale kleurpalet én de bijbehorende kleurcodes. Of je nu kiest voor subtiele nuances of opvallende contrasten, samen zorgen we ervoor dat elke kleur precies klopt. Kom langs en laat je inspireren – wij helpen je graag op weg!

Hoe we jou kunnen helpen

Particulier: Of je nu een opvallende accentmuur wilt of je hele woning opnieuw wilt inrichten, wij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kleurencombinatie. We denken mee over de juiste tinten die passen bij je interieur, verlichting en persoonlijke smaak. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de exacte kleurcodes krijgt voor elke verf die je kiest. Dit maakt het makkelijk om consistent te blijven bij toekomstige verfbeurten of uitbreidingen, zodat je altijd dezelfde tinten kunt gebruiken – of het nu voor muren, meubels of accessoires is.

Zakelijk: Bij grotere projecten, zoals kantoren, showrooms, horecagelegenheden of retailruimtes, speelt kleur een belangrijke rol in de sfeer en uitstraling van je bedrijf. Wij helpen je bij het kiezen van kleuren die passen bij je merkidentiteit en de gewenste beleving van de ruimte. Of je nu gaat voor rustgevende kleuren die productiviteit bevorderen of juist opvallende tinten om klanten te trekken, we begeleiden je stap voor stap. Met kleurcodes zorgen we voor een uniforme uitstraling in al je ruimtes, zodat alle elementen in harmonie zijn – van muren en vloeren tot meubels en branding.

We denken graag mee!

Of u nu zelf aan de slag wilt of ons advies inschakelt, wij staan klaar om u te helpen. Met of zonder onze hulp, zorgen wij ervoor dat uw ruimte de perfecte kleur en uitstraling krijgt die helemaal bij uw smaak past. Kom gerust eens kennismaken – we denken graag met u mee!

assorted sliced citrus fruits on brown wooden chopping board
a bathroom with a green tiled wall and a green plant
Werkwijze
Beitelbeestje-logo-dark-green

Met een goed gesprek brengen we samen uw idee pragmatisch op papier en slaan de slag tussen Design, Constructie en Budget.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Uw Ontwerp zetten wij om in constructietekeningen deze nemen we door en kunnen daarna direct aan de slag

Beitelbeestje-logo-dark-green

Met vakmanschap zetten wij uw ontwerp om in onze volledig uitgeruste werkplaats! Metaal, Steen, Stof of Hout.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Op locatie installeren wij alles, vegen grondig aan en laten een verbluffend resultaat achter, alsof het er altijd al zo prachtig was.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!

Andere projecten

Op weg naar de Grote Kunst
Ontdek de tentoonstelling: 'Op weg naar de grote kunst' in het Edams Museum, waar Aart Roos' 'Geboorte-Leven-Dood' opstelling tot leven komt.
Maatwerk Vitrine voor het Vrolik Museum: Presenteer je unieke collectie in stijl
Drents Museum | Iran
Stap terug in de tijd en ontdek de betoverende totstandkoming van de tentoonstelling "Iran in het verleden" in het Drents Museum. Onder leiding van Iris Vormgeving mochten wij deel uitmaken van dit buitengewone project, we nemen je graag mee op een reis door de tijd om de bijzondere creatie ervan te ervaren.