Beitelbeestje-logo-dark-green
Wat doet een interieurbouw bedrijf?

Wat doet een interieurbouw bedrijf?

Een interieurbouw bedrijf ontwerpt en creëert op maat gemaakte interieurs voor diverse sectoren, zoals woningen, bedrijven, ziekenhuizen en overheid. Het bedrijf bestaat vaak uit verschillende afdelingen, waaronder engineering, meubelmakerij en montage. Beitel Beestje beschikt over interieurarchitecten die niet alleen op functionaliteit en comfort letten, maar ook op eenvoud en tijdloze schoonheid in hun ontwerpen.

Wat verstaan wij onder interieur?

Beitel Beestje is gespecialiseerd in het produceren van diverse meubels, waaronder keukens, kastenwanden, tv-meubels, badkamermeubilair, balies en presentatie-meubels. Beitel Beestje richt zich vooral op zorginstellingen, particulieren, bedrijven, scholen en overheid, evenals horeca-ondernemingen. Het bedrijf heeft meer dan 8 jaar ervaring en is in staat zowel op maat gemaakte als seriematig geproduceerde meubels aan te bieden.

Een interieurbouwbedrijf, zoals Beitel Beestje, creëert op maat gemaakte interieurs voor verschillende sectoren. Het bedrijf bestaat meestal uit afdelingen zoals engineering, meubelproductie en montage. Bovendien beschikken zij over een team van interieurarchitecten die zorgen voor ontwerpen die zowel praktisch als stijlvol zijn.

De afdeling engineering maakt de wensen van de opdrachtgever waar, door gedetailleerde opdrachten naar de meubelmakerij en de machines te sturen. Onze meubelmakers vervaardigen meubels van hoge kwaliteit uit duurzame materialen en met moderne machines, maar ook het oog voor detail en de precisie van een ambachtelijke meubelmaker zijn nog steeds nodig. Ons montage team bevestigt vervolgens het werk en zorgt voor een minimale hinder voor de opdrachtgever. De afspraak is het uitgangspunt en de werkplek wordt altijd achtergelaten in een schone staat.

Interieur­bouw in verschillen­de sectoren

Interieur omvat alles wat binnen een gebouw aanwezig is, zoals vast meubilair in woningen, bedrijfspanden, ziekenhuizen of scholen. Hieronder valt bijvoorbeeld keukens, tv-meubels, kasten, badkamermeubels, balies, wachtruimtes en presentatiemeubels. Een interieurbouwer moet hiervoor veel kennis hebben en Beitel Beestje beschikt hierover met jarenlange ervaring.

Interieurbouwers zijn actief in verschillende sectoren, waaronder zorginstellingen, musea, particulieren, bedrijven, scholen en de overheid. Ook horecagelegenheden weten ons steeds vaker te vinden en we hebben al veel vaste partners, waarmee wij graag samenwerken.

Werkwijze
Beitelbeestje-logo-dark-green

Met een goed gesprek brengen we samen uw idee pragmatisch op papier en slaan de slag tussen Design, Constructie en Budget.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Uw Ontwerp zetten wij om in constructietekeningen deze nemen we door en kunnen daarna direct aan de slag

Beitelbeestje-logo-dark-green

Met vakmanschap zetten wij uw ontwerp om in onze volledig uitgeruste werkplaats! Metaal, Steen, Stof of Hout.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Op locatie installeren wij alles, vegen grondig aan en laten een verbluffend resultaat achter, alsof het er altijd al zo prachtig was.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!

Ander nieuws