Beitelbeestje-logo-dark-green
Wat doet een interieurbouw bedrijf?

Wat doet een interieurbouw bedrijf?

Een interieurbouw bedrijf ontwerpt en creëert op maat gemaakte interieurs voor diverse sectoren, zoals woningen, bedrijven, ziekenhuizen en overheid. Het bedrijf bestaat vaak uit verschillende afdelingen, waaronder engineering, meubelmakerij en montage. Beitel Beestje beschikt over interieurarchitecten die niet alleen op functionaliteit en comfort letten, maar ook op eenvoud en tijdloze schoonheid in hun ontwerpen.

Wat verstaan wij onder interieur?

Beitel Beestje is gespecialiseerd in het produceren van diverse meubels, waaronder keukens, kastenwanden, tv-meubels, badkamermeubilair, balies en presentatie-meubels. Beitel Beestje richt zich vooral op zorginstellingen, particulieren, bedrijven, scholen en overheid, evenals horeca-ondernemingen. Het bedrijf heeft meer dan 8 jaar ervaring en is in staat zowel op maat gemaakte als seriematig geproduceerde meubels aan te bieden.

Een interieurbouwbedrijf, zoals Beitel Beestje, creëert op maat gemaakte interieurs voor verschillende sectoren. Het bedrijf bestaat meestal uit afdelingen zoals engineering, meubelproductie en montage. Bovendien beschikken zij over een team van interieurarchitecten die zorgen voor ontwerpen die zowel praktisch als stijlvol zijn.

De afdeling engineering maakt de wensen van de opdrachtgever waar, door gedetailleerde opdrachten naar de meubelmakerij en de machines te sturen. Onze meubelmakers vervaardigen meubels van hoge kwaliteit uit duurzame materialen en met moderne machines, maar ook het oog voor detail en de precisie van een ambachtelijke meubelmaker zijn nog steeds nodig. Ons montage team bevestigt vervolgens het werk en zorgt voor een minimale hinder voor de opdrachtgever. De afspraak is het uitgangspunt en de werkplek wordt altijd achtergelaten in een schone staat.

Interieur­bouw in verschillen­de sectoren

Interieur omvat alles wat binnen een gebouw aanwezig is, zoals vast meubilair in woningen, bedrijfspanden, ziekenhuizen of scholen. Hieronder valt bijvoorbeeld keukens, tv-meubels, kasten, badkamermeubels, balies, wachtruimtes en presentatiemeubels. Een interieurbouwer moet hiervoor veel kennis hebben en Beitel Beestje beschikt hierover met jarenlange ervaring.

Interieurbouwers zijn actief in verschillende sectoren, waaronder zorginstellingen, musea, particulieren, bedrijven, scholen en de overheid. Ook horecagelegenheden weten ons steeds vaker te vinden en we hebben al veel vaste partners, waarmee wij graag samenwerken.

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren interieurbouwer en meubelmakerij in Amsterdam? Bij ons kunt u terecht voor maatwerk interieurprojecten, ambachtelijk gemaakte meubels en meubelrestauratie. Wij bieden unieke meubelstukken en interieurontwerp op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en realiseer uw droominterieur!