Beitelbeestje-logo-dark-green
Sokkels, Vitrines, Decoratie en meer

Sokkels, Vitrines, Decoratie en meer

Maatwerk voor jouw kunst: sokkels, vitrines, wanden decoratie en meer. De presentatie van jouw kunstwerken met onze ondersteuning.

Onze passie zit hem in het maken van decors groot of klein. Neem vandaag nog contact op en surf mee op onze passie in maken!

Beitel Beestje: De Kunst van Tentoonstellingsbouw

In de bruisende wereld van kunstexposities en tentoonstellingen is de presentatie net zo belangrijk als het kunstwerk zelf. Voor kunstenaars en galerieën die op zoek zijn naar een partner die hun visie tot leven kan brengen, biedt Beitel Beestje een helpende hand. Met een toegewijd team van vakmensen specialiseert Beitel Beestje zich in het creëren van op maat gemaakte presentatie- en decoronderdelen die de esthetiek van elke expositie versterken.

Podia voor Kunstwerken:

Als een kunstwerk opvalt, verdient het een podium. Bij Beitel Beestje ontwerpen we maatwerk sokkels en podia die kunstwerken op verschillende hoogtes kunnen presenteren. Onze verlichte sokkels werpen een schijnwerper op uw meesterwerken, waardoor ze nog meer tot hun recht komen.

Vitrines die Beschermen en Verlichten:

Kunstwerken verdienen een veilige haven. Daarom bieden we vitrines in diverse afmetingen en vormen, die niet alleen beschermen tegen stof en aanraking, maar ook verlicht zijn om de kunstwerken op subtiele wijze te accentueren.

 

Flexibele Ruimtes met Wanden en Panelen:

Elke expositie heeft zijn eigen unieke karakter. Met onze modulaire wanden en panelen kunnen kunstenaars en galerieën diverse tentoonstellingsruimtes creëren. Onze wandbekleding met ingebouwde verlichting voegt een extra dimensie toe aan de presentatie.

Meubilair en Verlichting voor Comfort en Sfeer:

Geen enkele expositie is compleet zonder comfortabele zitjes voor bezoekers en sfeervolle verlichting die de algehele ambiance verbetert. Bij Beitel Beestje streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin kunst tot leven komt en bezoekers kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

Graphics, Branding en Duurzame Materialen:

Van grafische elementen zoals banners en posters tot het integreren van logo’s en merkidentiteit in de presentatie-elementen, Beitel Beestje zet zich in voor een consistente en professionele uitstraling. Bovendien gebruiken we duurzame en hoogwaardige materialen die passen bij de visuele identiteit van de kunstwerken, waardoor we niet alleen het milieu respecteren, maar ook de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Volledige Ondersteuning van Installatie tot Logistiek:

Bij Beitel Beestje bieden we niet alleen totale ondersteuning bij de installatie en demontage van onze producten, maar ook logistieke ondersteuning voor het vervoer van materialen naar en van de expositielocatie. Of het nu gaat om een kleine galerie-expositie of een grote kunstbeurs, geen klus is te groot of te klein voor ons team.

Kortom, met Beitel Beestje als partner kunnen kunstenaars en galerieën hun creatieve visie tot leven brengen en een blijvende indruk achterlaten op hun publiek. Als het gaat om de kunst van tentoonstellingsbouw, staat Beitel Beestje klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Uw kunst

Breng uw museale visie tot leven met duurzame oplossingen die uw verhaal weerspiegelen, van concept tot realisatie.

Culturele instellingen​

Realiseer uw museale visie met duurzame oplossingen die uw verhaal tot leven brengen, van idee tot werkelijkheid.
Cultureel

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!