Beitelbeestje-logo-dark-green
Geschilderde Wanden

Bij Beitel Beestje maken we niet alleen gehele tentoonstellingen maar ook deel fabriqaat of gewoon een object.

Stuur ons een mail of vul hieronder de gegevens en en wij gaan direct voor je aan de slag.

Wanden op maat

Om uw ruimte optimaal te benutten en flexibel in te richten, bieden wij modulaire wandensystemen aan. Deze systemen worden veelvuldig gebruikt in stands en exposities, maar zijn ook zeer geschikt voor andere ruimtes zoals winkels, horecagelegenheden, entrees en kantoorpanden, en nog veel meer.

Meer informatie vind u hieronder

of stuur een mail naar: maatwerk.projecten@beitelbeestje.nl (max 3TB)

Aanvraag:

Service:
Wij tekenen uw object in/op de werkplaats tekening (ter controle)
Meubelmakerij | Interieurbouw | Decorbouw | Amsterdam

Wat zijn modulaire wanden?

Modulaire wanden zijn flexibele en aanpasbare systemen die worden gebruikt om ruimtes op te delen en te definiëren. Ze bestaan uit verschillende panelen en componenten die kunnen worden geconfigureerd om aan de specifieke behoeften van een ruimte te voldoen. Deze wanden bieden niet alleen functionaliteit, maar dienen ook om de ruimte te verbeteren en te accentueren.

Hoe bepaal ik de juiste configuratie?

Het kiezen van de juiste configuratie voor modulaire wanden hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en vorm van de ruimte, het gewenste niveau van privacy, en esthetische voorkeuren. Het is belangrijk om rekening te houden met deze factoren om een configuratie te kiezen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Waar let ik op bij het installeren van modulaire wanden?

Bij het installeren van modulaire wanden is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de materialen, de nauwkeurigheid van de installatie en de compatibiliteit met andere elementen in de ruimte. Door zorgvuldig te plannen en te installeren, kunnen modulaire wanden een waardevolle toevoeging zijn aan elke ruimte.

Waarom kiezen voor modulaire wanden?

Modulaire wanden bieden tal van voordelen, waaronder flexibiliteit, aanpasbaarheid en duurzaamheid. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften en kunnen worden hergebruikt in verschillende ruimtes. Bovendien bieden ze een moderne en stijlvolle oplossing voor het indelen van ruimtes.

Modulaire wanden in Amsterdam

Als expert op het gebied van modulaire wanden zijn wij gevestigd in Amsterdam-Oost. Met onze ruime ervaring en expertise kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Wat voor afwerking?

Ontdek de veelzijdige afwerkingsopties voor modulaire wanden: Van levendige prints tot schildersdoek, maak uw ruimte uniek en expressief! Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!