Beitelbeestje-logo-dark-green
Sokkel

Bij Beitel Beestje maken we niet alleen gehele tentoonstellingen maar ook deel fabriqaat of gewoon een object.

Stuur ons een mail of vul hieronder de gegevens en en wij gaan direct voor je aan de slag.

Sokkel op maat

Om uw product voor de verkoop of om te aanschouwen goed tot zijn recht  te laten komen. staat dit meestal op een sokkel. De sokkel is niet te groot of te klein en in de kleur die u wilt.

Meer informatie vind u hieronder

of stuur een mail naar: maatwerk.projecten@beitelbeestje.nl (max 3TB)

Aanvraag:

Service:
Wij tekenen uw object in/op de werkplaats tekening (ter controle)
Meubelmakerij | Interieurbouw | Decorbouw | Amsterdam
Sokkels, podium, sokkel op maat gemaakt, sokkel in obstelling, object sokkel, sokkel amsterdam,

Wat is een sokkel?

Een sokkel is een verhoogd platform, meestal gemaakt van steen, hout of beton, waarop sculpturen, standbeelden of andere artistieke objecten worden geplaatst. Het dient als basis voor het tentoongestelde object en biedt stabiliteit en een verhoogde positie voor betere zichtbaarheid.

Hoe bepaal ik de maten?

De juiste maten van een sokkel worden vaak bepaald door verschillende factoren, waaronder de grootte en vorm van het object dat erop geplaatst zal worden, de omgeving waarin het geplaatst wordt en esthetische overwegingen. Over het algemeen moeten de maten van de sokkel zorgen voor stabiliteit en een goede visuele balans met het tentoongestelde object.

Hoe besluit ik de methode voor mijn Platform?

De keuze van het materiaal en de stijl van de sokkel hangt af van verschillende factoren, zoals het type object dat tentoongesteld wordt, de esthetische voorkeuren van de kunstenaar of curator, en de context waarin het object wordt gepresenteerd. De beste methode wordt vaak bepaald door een combinatie van functionaliteit, esthetiek en de gewenste uitstraling van de tentoonstelling.

Wat zijn sokkels?

Sokkels zijn structuren die dienen als platforms voor het tentoonstellen van artistieke objecten. Ze zijn ontworpen om de presentatie van deze objecten te verbeteren door stabiliteit, hoogte en zichtbaarheid te bieden. Sokkels kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen en variëren in stijl afhankelijk van de context en het doel van de tentoonstelling.

Sokkels maken in Amsterdam

Wij zitten in Amsterdam oost maken genoeg sokkels om onze werkplaats mee te vullen. Onze handen jeuken om die van jouw/jullie te maken.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!