Beitelbeestje-logo-dark-green
Stagiaire (BOL of BBL)

Stagiaire (BOL of BBL)

Bij Beitel Beestje bieden we een inspirerende leeromgeving voor stagiaires in de BOL- of BBL-opleiding. Tijdens je stage krijg je de kans om praktijkervaring op te doen, mee te werken aan uitdagende projecten en je passie voor het vak verder te ontwikkelen. Onze ervaren vakmensen begeleiden je gedurende het hele proces, zodat jouw stageperiode zowel leerzaam als plezierig is. Bij Beitel Beestje investeren we in jouw groei en geloven we dat een stage bij ons je waardevolle vaardigheden en ervaring zal bieden voor je toekomstige carrière.

Profiel Kandidaat

Ben jij een gedreven aankomende professional die zich thuisvoelt in een snelle, dynamische omgeving? Werk je nauwkeurig en ben je gewend om zelfstandig te handelen? Ben je een doorzetter met een no-nonsense mentaliteit en een flexibele instelling? Bij Beitel Beestje verwelkomen we mensen met diverse achtergronden en talenten die een passie hebben voor hun vak en de ambitie hebben om te groeien. We geloven in het individu en moedigen je aan om jezelf te zijn en je passie voor het vak te laten spreken. Stuur ons een bericht en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons bevlogen team.

Wat biedt Beitel Beestje?

Bij Beitel Beestje geloven we sterk in de kracht van passie. We begrijpen dat wanneer je vanuit je hart werkt, je het beste resultaat behaalt. Daarom verwelkomen we met open armen mensen die gedreven en nauwkeurig zijn om bij ons te komen werken. Bij Beitel Beestje bieden we jou de ruimte om te groeien, jezelf verder te ontwikkelen en je passie te voeden. We begrijpen ook dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is, zodat je ruimte hebt voor andere dingen die je gelukkig maken.

In de uitdagende positie bij Beitel Beestje krijg je de vrijheid om jouw functie op jouw eigen unieke manier in te vullen. Met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Ons team bestaat uit gedreven en gepassioneerde professionals die trots zijn op hun vak. We zijn een groeiende en ambitieuze onderneming waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Bij Beitel Beestje creëren we een positieve en inspirerende werkomgeving waarin jouw passie tot volle bloei kan komen.

Interesse?

Beitel Beestje is continu op zoek naar nieuw talent en ervaren krachten, zoals senior en medior meubelmakers, en stagiairs/co-ops (BOL of BBL). Neem contact met ons op en stuur je sollicitatie door je cv te uploaden.

Indien je interesse hebt in deze functie én voldoet aan het profiel, nodigen wij je uit te solliciteren.

Contact formulier

TRANSLATE