Beitelbeestje-logo-dark-green
Tentoonstellingen

Tentoonstellingsbouw

Tentoonstellingsbouw is onze passie.

Wij vinden tentoonstellingsbouw niet zomaar een vak, het is onze passie. We begrijpen dat elke expositie een verhaal vertelt, en wij zijn hier om dat verhaal samen met jou te bouwen.

Onze toewijding aan tentoonstellingsbouw licht hem in het realiseren van het design. Wij worden graag elke ochtend wakker met de uitdaging om de constructie en materialen bij elkaar te brengen om het design te realiseren. En dat is waar wij in uitblinken.
De echte gedrevenheid die schuil gaat achter passie voor expositie bouw is bijna niet te vertellen. De kennis om trend constructie en verschillende materialen, gepaard met een machine park en dat kunnen bedienen is gewoon weg feest.

Kom maar op met die mooie designs, Wij draaien onze handen er graag voor om.

Of het nu gaat om een kunstgalerij, showcase, expositie of een unieke presentatie, wij bijten ons er graag in vast.

Neem vrijblijvend contact op!

Daphne Karstens met ‘PANG’
PANG: Een kosmische dans van vorm en ruimte, geïnspireerd door de oerknal. Beitel Beestje deelt trots in de creatie van dit visueel meesterwerk.
Klokken Tentoonstelling
De mooiste klokken, in een zeer elegante en strake tentoonstelling. Was het leukste van het jaar. Samen met
Op weg naar de Grote Kunst
Ontdek de tentoonstelling: 'Op weg naar de grote kunst' in het Edams Museum, waar Aart Roos' 'Geboorte-Leven-Dood' opstelling tot leven komt.
Kunst van Formaat
De opdracht tentoonstelling 'Kunst van Formaat' van Hayo Riemersma , op basis van meubilair van Museum Goed.
Breugel op Bezoek
Beitel Beestje en Musuem Goed hebben met zorg en precisie de realisatie op zich genomen, met oog voor detail en gebruikmakend van hun expertise in verschillende materialen.
Drents Museum | Iran
Stap terug in de tijd en ontdek de betoverende totstandkoming van de tentoonstelling "Iran in het verleden" in het Drents Museum. Onder leiding van Iris Vormgeving mochten wij deel uitmaken van dit buitengewone project, we nemen je graag mee op een reis door de tijd om de bijzondere creatie ervan te ervaren.

Van concept tot realisatie,Wij bouwen tentoonstellingen, Expo's en meer! Tentoonstellingsbouw Amsterdam en omstreken.

Contact

Wilt u graag uw ideeën vrijblijvend bespreken en uw project verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij zijn een ervaren interieurbouw en meubelmakerij gevestigd in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels en meubelrestauratie. Onze focus ligt op het bieden van unieke Objecten en meubels. Maak uw idee werkelijkheid!

Samenwerken

Uw idee onze handen. Nieuwsgierig naar een samenwerking voor uw  plannen? Ontdek wat wij, als meubelmakerij in Amsterdam, te bieden hebben. Met specialisaties in op maat gemaakte interieurprojecten, ambachtelijk vervaardigde meubels, decorbouw en tentoonstellingsbouw, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laten we samen de handen ineenslaan en uw creatieve visie realiseren!

TRANSLATE