Beitelbeestje-logo-dark-green
Particulier

Beitel Beestje

Waar uw huis, Thuis word!

Particuliere interieurbouw Amsterdam

Moderne Slaapkamer
Verken de ultieme fusie van slaap, werk en opslag: notenhout, groen cement en brons. Een interieur dat bruist van design, waar kalmte en functionaliteit elkaar krachtig omarmen.
Gaderobekast
Ontdek onze prachtige eiken garderobekast met een slim ontwerp dat geleidelijk in breedte toeneemt. Lees verder en laat je inspireren!
Eiken Interieur – Vogel Nestje

Elk project begint met een idee, een concept voor de ruimte waarin je leeft. Of het nu gaat om een op maat gemaakt kastensysteem of een eigentijdse keuken die perfect past bij je levensstijl, het concretiseren van deze ideeën kan een uitdaging zijn.

Bij De Beitel Beestjes neemt Stephan de leiding, met zijn controle, kennis en visie om jouw interieurideeën tot leven te brengen. We beginnen met een grondig gesprek over jouw wensen, de ruimte, het budget en natuurlijk jouw persoonlijke stijl. Op deze manier creëren we niet alleen een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, maar ook een praktisch en duurzaam interieur.

Ontdek onze schetsfase, waar we samen duiken in smaak, functionaliteit en ruimte. Aarzel niet om een bericht te sturen en laat ons jouw interieurwensen waarmaken. Samen maken we van jouw ideeën realiteit.

Van ontwerp tot realisatie

Komt het ontwerp van ons of van een derde, wij controleren en we gaan naar de volgende stap de realisatie. Dit is waar wij, beitel beestjes, onze handen en expertise inzetten om het ontwerp tot leven te brengen.

Met behulp van onze ambacht en de nieuwste technologie, kunnen we elk project, groot of klein, met precisie en aandacht voor detail uitvoeren. Of het nu gaat om een op maat gemaakte inbouwkast op een moeilijk bereikbare plaats, of een volledig geïntegreerde keuken met high-end apparatuur, we vinden altijd een manier om het te laten werken. Het resultaat is een ruimte die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebouwd om lang mee te gaan.

Werkwijze
Beitelbeestje-logo-dark-green

Met een goed gesprek brengen we samen uw idee op papier en slaan meteen de slag tussen Design, Constructie en Budget.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Ontwerpt u of heeft u zelf een design gemaakt? Perfect! Wij verzorgen de constructietekeningen en gaan direct over tot actie.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Met vakmanschap zetten wij uw ontwerp om in onze volledig uitgeruste werkplaats! Metaal, Steen, Stof of Hout.

Beitelbeestje-logo-dark-green

Op locatie installeren wij alles, vegen grondig aan en laten een verbluffend resultaat achter, alsof het er altijd al zo prachtig was.

Heb je een idee voor de inrichting van je huis? zoals een boekenkast, tv-meubel, dressoir en/of een kast op maat! Met onze creatieve en nuchtere aanpak zorgen we ervoor dat jouw visie werkelijkheid wordt.

TRANSLATE